Повезане вести
Вербални рат Милановића и Пуповца
Нови магазин 27.03.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић и председник Самосталне демократске српске странке (СДСС) Милорад Пуповац ушли су данас у вербални рат и разменили оштре речи, а заступник у хрватском Сабору објавио и приватне поруке које му… »
Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: "Ја бих се на твом месту убио"
Телеграф 27.03.2021
Шеф СДСС-а објавио је поруке за које тврди да их је послао председник Републике Зоран Милановић. Председник Хрватске Зоран Милановић изнео је низ увреда на рачун председника СДСС-а Милорада Пуповца, који је претходно објавио… »
Пуповац одговорио на увреде Милановића
РТВ 27.03.2021
ЗАГРЕБ - Полемика између, Зорана Милановића и Андреја Пленковића о кандидату за председника Врховног суда Хрватске и поруке да ХДЗ неће подржати кандидата за председника, проширила се и на председника СДС С, чланице владајуће… »
Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: Ја бих се на твом месту убио
Вести онлине 27.03.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изнео је низ увреда на рачун председника СДСС-а Милорада Пуповца, који је претходно објавио оптужбе и увредљиве поруке са Воцапа за које тврди да му је слао шеф државе, током јавне полемике о… »
Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: Ја бих се на твом месту убио
РТС 27.03.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изнео је низ увреда на рачун председника СДСС-а Милорада Пуповца, који је претходно објавио оптужбе и увредљиве поруке са Вотсапа за које тврди да му је слао шеф државе, током јавне полемике о… »
Милановић одговорио пуповцу: Плачибабо, објави све поруке ако смеш! Ја бих се на твом месту, фигуративно, убио!
Курир 27.03.2021
Хрватски председник Зоран Милановић огласио се на Фејсбуку након конференције председника СДСС-а Милорада Пуповца који га је, реагујући на његове претходне прозивке због сукоба именовања председника Врховног суда, оптужио за… »
Милановић пуповца назвао плачибабом: "Црни Милораде, ја бих се на твом месту, фигуративно убио"
Вечерње новости 27.03.2021
НАКОН што се Пуповац два пута расплакао пред новинарима реаговао је поново Зоран Милановић и назвао га 'плачибабом'. - Наставља плачибаба Пуповац, уз тиху слутњу суза, са лажима и тешким глупостима. Зазива, благош нама и Раду… »
Срам те било, јадниче: Пуповац објавио скандалозне поруке које му је упутио председник Милановић
Курир 27.03.2021
У суботу, уочи конференције за новинаре коју је сазвао да одговори на тешке речи које му је у суботу увече упутио председник Републике Хрватске Зоран Милановиц́, посланик СДСС-а и председник Милорад Пуповац објавио је на Фејсбуку… »
Вести дана »
Хаос! Снимци као са Арктика! Веје као усред јануара, путеви затрпани: Олуни ветар рушио све пред собом
Телеграф пре 25 минутајош 33 повезане
Трампово ново изненађење - после претњи, опет одложио нападе на Иран
BBC News пре 1 сатјош 19 повезаних
БЛОГ УЖИВО Израел извео нападе на Техеран, Трамп одложио рок за Ормуски мореуз, на Волстриту најгори дан од почетка рата
Нова пре 31 минутајош 21 повезана
Девојка преминула након пада са петог спрата Филозофског факултета у Београду
Мој Нови Сад пре 21 минутајош 40 повезаних