Повезане вести

Вербални рат Милановића и Пуповца

Вербални рат Милановића и Пуповца

Нови магазин 27.03.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић и председник Самосталне демократске српске странке (СДСС) Милорад Пуповац ушли су данас у вербални рат и разменили оштре речи, а заступник у хрватском Сабору објавио и приватне поруке које му… »
Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: "Ја бих се на твом месту убио"

Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: "Ја бих се на твом месту убио"

Телеграф 27.03.2021
Шеф СДСС-а објавио је поруке за које тврди да их је послао председник Републике Зоран Милановић. Председник Хрватске Зоран Милановић изнео је низ увреда на рачун председника СДСС-а Милорада Пуповца, који је претходно објавио… »
Пуповац одговорио на увреде Милановића

Пуповац одговорио на увреде Милановића

РТВ 27.03.2021
ЗАГРЕБ - Полемика између, Зорана Милановића и Андреја Пленковића о кандидату за председника Врховног суда Хрватске и поруке да ХДЗ неће подржати кандидата за председника, проширила се и на председника СДС С, чланице владајуће… »
Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: Ја бих се на твом месту убио

Пуповац објавио увредљиве поруке хрватског председника: Ја бих се на твом месту убио

Вести онлине 27.03.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изнео је низ увреда на рачун председника СДСС-а Милорада Пуповца, који је претходно објавио оптужбе и увредљиве поруке са Воцапа за које тврди да му је слао шеф државе, током јавне полемике о… »

РТС 27.03.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изнео је низ увреда на рачун председника СДСС-а Милорада Пуповца, који је претходно објавио оптужбе и увредљиве поруке са Вотсапа за које тврди да му је слао шеф државе, током јавне полемике о… »
Милановић одговорио пуповцу: Плачибабо, објави све поруке ако смеш! Ја бих се на твом месту, фигуративно, убио!

Милановић одговорио пуповцу: Плачибабо, објави све поруке ако смеш! Ја бих се на твом месту, фигуративно, убио!

Курир 27.03.2021
Хрватски председник Зоран Милановић огласио се на Фејсбуку након конференције председника СДСС-а Милорада Пуповца који га је, реагујући на његове претходне прозивке због сукоба именовања председника Врховног суда, оптужио за… »
Милановић пуповца назвао плачибабом: "Црни Милораде, ја бих се на твом месту, фигуративно убио"

Милановић пуповца назвао плачибабом: "Црни Милораде, ја бих се на твом месту, фигуративно убио"

Вечерње новости 27.03.2021
НАКОН што се Пуповац два пута расплакао пред новинарима реаговао је поново Зоран Милановић и назвао га 'плачибабом'. - Наставља плачибаба Пуповац, уз тиху слутњу суза, са лажима и тешким глупостима. Зазива, благош нама и Раду… »
Срам те било, јадниче: Пуповац објавио скандалозне поруке које му је упутио председник Милановић

Срам те било, јадниче: Пуповац објавио скандалозне поруке које му је упутио председник Милановић

Курир 27.03.2021
У суботу, уочи конференције за новинаре коју је сазвао да одговори на тешке речи које му је у суботу увече упутио председник Републике Хрватске Зоран Милановиц́, посланик СДСС-а и председник Милорад Пуповац објавио је на Фејсбуку… »

Вести дана »