Povezane vesti
Verbalni rat Milanovića i Pupovca
Novi magazin 27.03.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac ušli su danas u verbalni rat i razmenili oštre reči, a zastupnik u hrvatskom Saboru objavio i privatne poruke koje mu je slao šef države. Svadja… »
Pupovac objavio uvredljive poruke hrvatskog predsednika: "Ja bih se na tvom mestu ubio"
Telegraf 27.03.2021
Šef SDSS-a objavio je poruke za koje tvrdi da ih je poslao predsednik Republike Zoran Milanović. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izneo je niz uvreda na račun predsednika SDSS-a Milorada Pupovca, koji je prethodno objavio optužbe i uvredljive poruke… »
Pupovac odgovorio na uvrede Milanovića
RTV 27.03.2021
ZAGREB - Polemika između, Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića o kandidatu za predsednika Vrhovnog suda Hrvatske i poruke da HDZ neće podržati kandidata za predsednika, proširila se i na predsednika SDS S, članice vladajuće koalicije Milorada Pupovca… »
Pupovac objavio uvredljive poruke hrvatskog predsednika: Ja bih se na tvom mestu ubio
Vesti online 27.03.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izneo je niz uvreda na račun predsednika SDSS-a Milorada Pupovca, koji je prethodno objavio optužbe i uvredljive poruke sa Vocapa za koje tvrdi da mu je slao šef države, tokom javne polemike o imenovanju predsednika… »
Pupovac objavio uvredljive poruke hrvatskog predsednika: Ja bih se na tvom mestu ubio
RTS 27.03.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izneo je niz uvreda na račun predsednika SDSS-a Milorada Pupovca, koji je prethodno objavio optužbe i uvredljive poruke sa Votsapa za koje tvrdi da mu je slao šef države, tokom javne polemike o imenovanju predsednika… »
Milanović odgovorio pupovcu: Plačibabo, objavi sve poruke ako smeš! Ja bih se na tvom mestu, figurativno, ubio!
Kurir 27.03.2021
Hrvatski predsednik Zoran Milanović oglasio se na Fejsbuku nakon konferencije predsednika SDSS-a Milorada Pupovca koji ga je, reagujući na njegove prethodne prozivke zbog sukoba imenovanja predsednika Vrhovnog suda, optužio za vršenje pritiska, kršenje… »
Milanović pupovca nazvao plačibabom: "Crni Milorade, ja bih se na tvom mestu, figurativno ubio"
Večernje novosti 27.03.2021
NAKON što se Pupovac dva puta rasplakao pred novinarima reagovao je ponovo Zoran Milanović i nazvao ga 'plačibabom'. - Nastavlja plačibaba Pupovac, uz tihu slutnju suza, sa lažima i teškim glupostima. Zaziva, blagoš nama i Radu Končara, heroja otpora sa… »
Sram te bilo, jadniče: Pupovac objavio skandalozne poruke koje mu je uputio predsednik Milanović
Kurir 27.03.2021
U subotu, uoči konferencije za novinare koju je sazvao da odgovori na teške reči koje mu je u subotu uveče uputio predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, poslanik SDSS-a i predsednik Milorad Pupovac objavio je na Fejsbuku poruke za koje tvrdi da… »
Vesti dana »
Ministar Stanković: 99,2 odsto osmaka polagalo završni test iz srpskog, sve proteklo u redu
Beta pre 1 satjoš 74 povezane
Šumski požar na severozapadu Španije, izgorelo oko 300 hektara rastinja
Telegraf pre 20 minutajoš 77 povezanih
Rusija demantovala da je gađala kijevski manastir, tvrdi da su ga oštetile protivvazdušne rakete SAD
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih