Povezane vesti
Dačić: Spreman sam za dijalog vlasti i opozicije odmah ali to zavisi od evroparlametaraca
Beta 27.03.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je večeras da dijalog vlasti i opozicije što se tiče parlamenta može da počne odmah, ali da to zavisi od evroparlamentaraca. "Evo ja čekam kada će oni da predlože", rekao je Dačić za Radio televiziju Srbije… »
Dačić: Spreman sam za dijalog vlasti i opozicije, na potezu evroparlamentarci
N1 Info 27.03.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je da dijalog vlasti i opozicije što se tiče parlamenta može da počne odmah, ali da to zavisi od evroparlamentaraca. „Evo ja čekam kada će oni da predlože“, rekao je Dačić za Radio televiziju Srbije … »
Dačić: Dijalog ne zavisi od mene, već od evroparlamentaraca
Nova 27.03.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je večeras da dijalog vlasti i opozicije što se tiče parlamenta može da počne odmah, ali da to zavisi od evroparlamentaraca. “Evo ja čekam kada će oni da predlože”, rekao je Dačić za Radio televiziju Srbije… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za celu Srbiju: Stižu pljuskovi, grad i olujni vetar
Mondo pre 51 minutajoš 21 povezana
"Metla"! Džoel Embid razbijen, Viktor Vembanjama isključen
Večernje novosti pre 31 minutajoš 21 povezana
Trump odbacio odgovor Irana na mirovni prijedlog kao 'potpuno neprihvatljiv'
Slobodna Evropa pre 51 minutajoš 14 povezanih
Sve više simptoma kod putnika "kruzera smrti" koji su stigli u Evropu! Francuz se razboleo tokom leta, pod nadzorom Poljak, hantavirus i u avionu za Ameriku!
Kurir pre 6 minutajoš 14 povezanih
Rektor Đokić: Nisam predstavnik studenata, ali čvrsto stojim uz njih
N1 Info pre 21 minutajoš 4 povezane