Повезане вести
Дачић: Спреман сам за дијалог власти и опозиције одмах али то зависи од европарламетараца
Бета 27.03.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић оценио је вечерас да дијалог власти и опозиције што се тиче парламента може да почне одмах, али да то зависи од европарламентараца. "Ево ја чекам када ће они да предложе", рекао је Дачић за… »
Дачић: Спреман сам за дијалог власти и опозиције, на потезу европарламентарци
Н1 Инфо 27.03.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић оценио је да дијалог власти и опозиције што се тиче парламента може да почне одмах, али да то зависи од европарламентараца. „Ево ја чекам када ће они да предложе“, рекао је Дачић за Радио… »
Дачић: Дијалог не зависи од мене, већ од европарламентараца
Нова 27.03.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић оценио је вечерас да дијалог власти и опозиције што се тиче парламента може да почне одмах, али да то зависи од европарламентараца. “Ево ја чекам када ће они да предложе”, рекао је Дачић за… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 22 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 52 минутајош 12 повезаних
Нови детаљи убиства у Никшићу: Полиција развалила врата, унутра затекли стравичан призор
Телеграф пре 56 минутајош 12 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 57 минутајош 13 повезаних
Стање на путевима: Магла и смањена видљивост ујутро и увече
Глас Зајечара пре 2 минутајош 9 повезаних