Povezane vesti
Bogićević se ponovo oglasio: Moj izbor bio je predstava za javnost, pogazili su mi dostojanstvo
Kurir 27.03.2021
Bogić Bogićević se ponovo danas obratio javnosti nakon burnih događanja prethodnih dana u vezi s njegovom kandidaturom za gradonačelnika Sarajeva. "Drage sugrađanke i sugrađani, počastvovan sam ogromnom podrškom koju ste pružili mojoj kandidaturi za… »
Bogićević zahvalio Sarajlijama: Zgrožen kako se u gradskoj vlasti prljavo trguje
Al Jazeera 27.03.2021
Već na prvom koraku suočen sam sa političkim spletkama, smicalicama i manipulacijama, rekao Bogić Bogićević. Bogić Bogićević izrazio je danas zahvalnost građanima Sarajeva za pažnju i podršku koja mu je ukazana te uputio poruku javnosti, prenosi Fena… »
Vesti dana »
Premijer naložio da se združenim snagama, pa i žandarmerijom, pomogne ljudima u nevremenu
Beta pre 11 minutajoš 41 povezana
Zapaljena džamija u Teheranu, sukobi u više delova grada – Pahlavi poziva na nastavak protesta i generalni štrajk
RTS pre 41 minutajoš 16 povezanih
RHMZ upozorava: Poledica i novi sneg prave haos na putevima – oprez danas i narednih dana
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 18 povezanih
Evropski spektakl u Beogradu - "Delfini" jure novu titulu!
Sportske.net pre 15 minutajoš 14 povezanih
Adelman nestrpljivo čeka povratak Jokića na teren: On ne preskače utakmice, jedva čeka povratak
Euronews pre 26 minutajoš 15 povezanih