Povezane vesti
Bogićević se ponovo oglasio: Moj izbor bio je predstava za javnost, pogazili su mi dostojanstvo
Kurir 27.03.2021
Bogić Bogićević se ponovo danas obratio javnosti nakon burnih događanja prethodnih dana u vezi s njegovom kandidaturom za gradonačelnika Sarajeva. "Drage sugrađanke i sugrađani, počastvovan sam ogromnom podrškom koju ste pružili mojoj… »
Bogićević zahvalio Sarajlijama: Zgrožen kako se u gradskoj vlasti prljavo trguje
Al Jazeera 27.03.2021
Već na prvom koraku suočen sam sa političkim spletkama, smicalicama i manipulacijama, rekao Bogić Bogićević. Bogić Bogićević izrazio je danas zahvalnost građanima Sarajeva za pažnju i podršku koja mu je ukazana te uputio poruku javnosti… »
Vesti dana »

Završen protest ispred RTS-a u Beogradu, izneti zahtevi za objektivnim informisanjem
Beta pre 26 minutajoš 37 povezanih

Kolona od Mašinskog fakulteta do Bajlonija: Kako izgleda veliki studentski protest u Beogradu, koji traje i večeras
Nova ekonomija pre 2 satajoš 64 povezane

Studenti u blokadi pozvali na generalni štrajk: U Novom Sadu višečasovni protest, blokade i odavanje pošte u više gradova
RTV pre 1 satjoš 52 povezane

BLOG UŽIVO Studenti i učenici iz Valjeva spremaju se za poduhvat 12. marta: „Budite deo istorije koju mesecima pišemo“
Nova pre 20 minutajoš 24 povezane

Ovo je uzrok kućnog obračuna u Mirijevu Ranjeni policajac i muškarac koji ga je upucao bili pijani? Komšije se često žale na buku Iz tog stana
Dnevnik pre 55 minutajoš 34 povezane