Povezane vesti
Toma Mona: Vučić je kao kralj Aleksandar
Nova 28.03.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. “Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Momirović: Vučić je kao kralj Aleksandar i knjaz Miloš
Beta 28.03.2021
Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. "Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Momirović: Vučić je kao kralj Aleksandar i knjaz Miloš
N1 Info 28.03.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. „Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Vesti dana »
Čadež: Zbog blokade prevoznika onemogućeno 93 odsto izvoza iz regiona, tražimo razgovor sa EK
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
Ledeni dani ili lažna uzbuna - Nedeljko Todorović otkriva šta nas očekuje u narednim danima
RTS pre 25 minutajoš 26 povezanih
Alkaraz preživeo triler protiv Zvereva: Prvo finale Australijan opena
BBC News pre 20 minutajoš 74 povezane
Milivojević o marihuani u selu Konjuh: To je najbolji pokazatelj zašto je SNS pokušala da ugasi Tužilaštvo za organizovani kriminal
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih