Povezane vesti
Toma Mona: Vučić je kao kralj Aleksandar
Nova 28.03.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. “Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Momirović: Vučić je kao kralj Aleksandar i knjaz Miloš
Beta 28.03.2021
Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. "Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Momirović: Vučić je kao kralj Aleksandar i knjaz Miloš
N1 Info 28.03.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. „Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Vesti dana »
I vuk sit i ovce na broju: Austrija i Alžir u nadoknadi zajedno do 1/16 finale Mundijala
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Vidovdan kroz istoriju i tradiciju: Zašto se slavi i koja verovanja prate ovaj praznik
Danas pre 16 minutajoš 3 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 36 minutajoš 4 povezane
Na današnji dan: Ubistvo Franca Ferdinanda, Kosovska bitka, Vidovdanski ustav, izručenje Miloševića
Radio 021 pre 10 minutajoš 4 povezane