Povezane vesti
Toma Mona: Vučić je kao kralj Aleksandar
Nova 28.03.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. “Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Momirović: Vučić je kao kralj Aleksandar i knjaz Miloš
Beta 28.03.2021
Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. "Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Momirović: Vučić je kao kralj Aleksandar i knjaz Miloš
N1 Info 28.03.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić. „Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i… »
Vesti dana »
(Video, foto) U akciji MUP-a pala organizovana grupa zajedno sa vođom klana: Zaplenjeni kokain, marihuana, oružje i 200.000 evra
Dnevnik pre 1 danjoš 90 povezanih
Oko 90 državljana Srbije deportovano sa aerodroma u Tivtu, policija Crne Gore objavila da su 'rizik po bezbednost'
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 81 povezana
AFET o izveštaju o Srbiji: Svako značajno nazadovanje da se odrazi na finansijsku podršku
Radio 021 pre 3 satajoš 37 povezanih
"Opet smo izgubili bližnjeg svog" Glumac slomljen zbog smrti Edvina Avdića
Blic pre 4 satijoš 39 povezanih