Повезане вести

Три популарне певачице силовали су моћници са естраде! Списатељица о Лечићу: Прошао је полиграф, али то није доказ на суду!…

Три популарне певачице силовали су моћници са естраде! Списатељица о Лечићу: Прошао је полиграф, али то није доказ на суду!…

Курир 28.03.2021
Глумац Бранислав Лечић (66) у петак је седам и по сати детаљно одговарао на питања инспектора у МУП у вези са оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд (37) да ју је силовао у мају 2012. године. Како Курир сазнаје, глумац је на… »
За разлику од моралних громада, ја га се не одричем! Радош Бајић подржао Лечића - "Нека игра док не оде на робију"!

За разлику од моралних громада, ја га се не одричем! Радош Бајић подржао Лечића - "Нека игра док не оде на робију"!

Мондо 28.03.2021
Избацивање Бранислава Лечића из представе прокоментарисао је и Радош Бајић. Избацивање Бранислава Лечића из представе прокоментарисао је и Радош Бајић. Глумац Бранислав Лечић је пре два дана саслушан у полицији након што га је… »
Нека Лечић игра своје представе док не оде на робију, ја га се не одричем! Радош Бајић стао уз колегу, открио шта мисли о…

Нека Лечић игра своје представе док не оде на робију, ја га се не одричем! Радош Бајић стао уз колегу, открио шта мисли о…

Курир 28.03.2021
Глумица Данијела Штајнфелд изјавила је у Вишем тужилаштву да је мистериозни моћник из филмске индустрије, за којег је тврдила да ју је силовао, глумац Бранислав Лечић. Лечић је тим поводом такође саслушан, а како су преносили… »

Вести дана »