Povezane vesti
Sanja me pitala da me zadovolji: Ša otkrio Tari šta mu je nudila Stankovićeva, Simova se zgranula! (video)
Kurir 28.03.2021
Za vreme reklama tokom rijaliti emisije, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su razmenjivali nežnosti, a pošto je bilo i pitanje kojim se povezuje Sanja Stanković sa reperom, Tara je morala da mu pomene i tu temu. "Misliš da sam ja? Nemoj da tripuješ. Bilo je… »
Majka Tare Simov ne može da oprosti ćerki ljubavnu vezu sa oženjenim muškarcem
Vesti online 28.03.2021
Zadrugarka Tara Simov ušla je u vezu sa još uvek oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša, a njena majka Miroslava otkrila je da li se stidi zbog postupaka svoje ćerke. – Da li se vi stidite zbog Tare? – bilo je pitanje koje je voditeljka Sanja Marinković… »
Vesti dana »
Tužilac obavio uviđaj, naložio tehnički pregled tramvaja koji je udario u zgradu
Insajder pre 7 minutajoš 115 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 27 povezanih
Požega, Čačak, Lučani i Gornji Milanovac bez vode zbog kvara na vodovodnoj mreži
Danas pre 58 minutajoš 21 povezana
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 2 minutajoš 9 povezanih
Si odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva - najvišim odlikovanjem Kine za strance
N1 Info pre 27 minutajoš 18 povezanih