Povezane vesti
Ana Nikolić fotografijom iz detinjstva zbunila ćerku Taru
Nova 28.03.2021
Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju iz detinjstva na društvenoj mreži Instagram, koja je, kako je pevačica rekla, zbunila njenu ćerku Taru, koju je dobila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. “Tara je mislila da je ona na slici…Ne,to sam… »
Ana Nikolić objavila sliku iz detinjstva: "Tara je mislila da je ona na fotografiji" (foto)
Večernje novosti 28.03.2021
PEVAČICA Ana Nikolić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a sa pratiocima deli najzanimljivije trenutke iz života. Danas je odlučila da na "Instagramu" podeli jednu fotografiju iz detinjstva, a fanovima je otkrila i da je njena ćerka Tara, koju ima iz… »
Tara je mislila da je ona na slici, ali to sam ja: Ana Nikolić podelila uspomenu iz detinjstva, naslednica ista pevačica…
Kurir 28.03.2021
Ana Nikolić veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko sa fanovima deli ono što radi tokom dana, ali i neke druge stvari. Tako je sada pevačica podelila zapravo svoju sliku iz detinjstva, ali su mnogi pomislili da je u pitanju njena ćerka. Čak… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9. maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 1 danjoš 33 povezane
Žoc ostao "zakopčan" na pitanje o tome šta je šapnuo Spanulisu posle pobede Partizana: "Nešto veoma intimno"
Telegraf pre 1 danjoš 48 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 3 satajoš 43 povezane
Crno-beli krenuli sa dna, crveno-beli i dalje u vrhu: Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde i pobede Partizana
Kurir pre 1 satjoš 106 povezanih
Prve slike sa mesta pada aviona NATO blizu granice sa Rusijom: Poginulo svih 20 članova posade (Foto)
Mondo pre 3 satajoš 37 povezanih