Повезане вести

Ана Николић фотографијом из детињства збунила ћерку Тару

Ана Николић фотографијом из детињства збунила ћерку Тару

Нова 28.03.2021
Певачица Ана Николић објавила је фотографију из детињства на друштвеној мрежи Инстаграм, која је, како је певачица рекла, збунила њену ћерку Тару, коју је добила у браку са репером Стефаном Ђурићем Растом. “Тара је мислила да… »
Ана Николић објавила слику из детињства: "Тара је мислила да је она на фотографији" (фото)

Ана Николић објавила слику из детињства: "Тара је мислила да је она на фотографији" (фото)

Вечерње новости 28.03.2021
ПЕВАЧИЦА Ана Николић веома је активна на друштвеним мрежама, а са пратиоцима дели најзанимљивије тренутке из живота. Данас је одлучила да на "Инстаграму" подели једну фотографију из детињства, а фановима је открила и да је… »
Тара је мислила да је она на слици, али то сам ја: Ана Николић поделила успомену из детињства, наследница иста певачица…

Тара је мислила да је она на слици, али то сам ја: Ана Николић поделила успомену из детињства, наследница иста певачица…

Курир 28.03.2021
Ана Николић веома је активна на друштвеним мрежама, где неретко са фановима дели оно што ради током дана, али и неке друге ствари. Тако је сада певачица поделила заправо своју слику из детињства, али су многи помислили да је у… »

Вести дана »