Povezane vesti
Stojanovićeva zbog povrede predala meč protiv Osake
Nova 28.03.2021
Nina Stojanović predala je meč bez borbe i tako završila takmičenje na turniru Masters serije u Majamiju. Stojanovićeva je u meču protiv Julije Putniceve doživela povredu zbog koje je bila prinuđena da se povuče pred meč sa Naomi Osakom… »
Ništa od duela Stojanović - Osaka: ''Zdravlje je na prvom mestu''
Sportske.net 28.03.2021
Srpska teniserka Nina Stojanović predala je danas bez borbe meč trećeg kola mastersa u Majamiju Japanki Naomi Osaki. "Tužna sam što nisam u mogućnosti da nastavim učešće na mastersu u Majamiju, zbog povrede koju sam dobila u prošlom meču… »
Velika šteta za najbolju teniserku Srbije: Nina Stojanović se povukla iz Majamija pre meča sa Osakom
Vesti online 28.03.2021
Srpska teniserka Nina Stojanović povukla se sa turnira u Majamiju, te je predala meč Naomi Osaki u trećem kolu takmičenja na Floridi. Ona je zaradila povredu butnog mišića, a zbog toga je odlučila da ne izađe na teren protiv igračice koja je… »
Vesti dana »
Danas se lomi sudbina Ukrajine, hoće li Zelenski položiti ključni ispit?! Od Trampa dobio ponudu koja se ne odbija, dan odluke je došao – biti ili ne biti!
Kurir pre 29 minutajoš 13 povezanih
Za 24 sata uhapšene 24 osobe: Pali su političari, biznismeni, zaposleni u Ministarstvu, ali i jedan osnivač fakulteta: Svi u džepove strpali ogromne količine para
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
„Nije se stiglo još do vrha ledenog brega“: Nesreće u domovima za stare, hapse se inspektori, ali ministri ostaju
Danas pre 53 minutajoš 5 povezanih
Zbog ovog krivičnog dela je uhapšen verenik Milice Todorović: Hrvat sa Interpolove poternice pao na ovom mestu, isplivali novi detalji! (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 6 povezanih
Tramp: Otvoren sam za sastanak sa Kinom i Rusijom o smanjenju potrošnje na odbranu
Blic pre 6 satijoš 4 povezane