Povezane vesti
Stojanovićeva zbog povrede predala meč protiv Osake
Nova 28.03.2021
Nina Stojanović predala je meč bez borbe i tako završila takmičenje na turniru Masters serije u Majamiju. Stojanovićeva je u meču protiv Julije Putniceve doživela povredu zbog koje je bila prinuđena da se povuče pred meč sa Naomi Osakom. “Tužna sam jer… »
Ništa od duela Stojanović - Osaka: ''Zdravlje je na prvom mestu''
Sportske.net 28.03.2021
Srpska teniserka Nina Stojanović predala je danas bez borbe meč trećeg kola mastersa u Majamiju Japanki Naomi Osaki. "Tužna sam što nisam u mogućnosti da nastavim učešće na mastersu u Majamiju, zbog povrede koju sam dobila u prošlom meču. Radovala sam se… »
Velika šteta za najbolju teniserku Srbije: Nina Stojanović se povukla iz Majamija pre meča sa Osakom
Vesti online 28.03.2021
Srpska teniserka Nina Stojanović povukla se sa turnira u Majamiju, te je predala meč Naomi Osaki u trećem kolu takmičenja na Floridi. Ona je zaradila povredu butnog mišića, a zbog toga je odlučila da ne izađe na teren protiv igračice koja je postavljena… »
Vesti dana »
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 14 minutajoš 28 povezanih
Zelenski odoborio 40-dnevnu operaciju SBU protiv Rusije: "Prinudićemo Moskvu da okonča rat"
Večernje novosti pre 34 minutajoš 40 povezanih
Zatvaranje ulica za saobraćaj zbog SNS skupa u Beogradu od 26. do 29. juna
Vreme pre 2 satajoš 19 povezanih
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 10 satijoš 140 povezanih
Država daje još 300 miliona evra mladima: Skupština usvojila zakon, ovo je spisak svih detalja pomoći
Kurir pre 4 satijoš 56 povezanih