Povezane vesti

Pao zbog marihuane u gaćama, ali ne odustaje od poroka: Skrivao pola kile droge, pa o svemu govorio u emisiji!

Pao zbog marihuane u gaćama, ali ne odustaje od poroka: Skrivao pola kile droge, pa o svemu govorio u emisiji!

Mondo 28.03.2021
Reper opušteno govorio o danima koje je proveo u zatvoru. Reper opušteno govorio o danima koje je proveo u zatvoru. Stefan Đurić Rasta nedavno je nakon 4 meseca izašao iz zatvora, gde je bio zbog posedovanja narkotika. On je sa beogradskim Višim… »
"Ja sam pi*ko, Ana" - Rasta prvi put o skandalu sa pevačicom: Otkrio pozadinu priče o uništavanju automobila!

"Ja sam pi*ko, Ana" - Rasta prvi put o skandalu sa pevačicom: Otkrio pozadinu priče o uništavanju automobila!

Mondo 28.03.2021
Nakon priče o danima o u zatvoru, dotakao se ljubavi sa pevačicom. Nakon priče o danima o u zatvoru, dotakao se ljubavi sa pevačicom. Stefan Đurić Rasta gostovao je u emisiji "Sceniranje" gde je prvi put detaljno govorio o hapšenju, trenutku kada… »
Nećete verovati kako Rasta provodi dane u kućnom zatvoru: Izašao napolje, pa uhvaćen u neobičnoj vožnji

Nećete verovati kako Rasta provodi dane u kućnom zatvoru: Izašao napolje, pa uhvaćen u neobičnoj vožnji

Blic 28.03.2021
Stefan Đurić Rasta pre petnaest dana osuđen je na godinu dana kućnog zatvora, zbog posedovanja narkotika, a sada je pokazao kako provodi vreme dok nosi nanogicu. Naime, sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, Rasta se baš zabavlja. On… »

Vesti dana »