Повезане вести

"Ја сам пи*ко, Ана" - Раста први пут о скандалу са певачицом: Открио позадину приче о уништавању аутомобила!

"Ја сам пи*ко, Ана" - Раста први пут о скандалу са певачицом: Открио позадину приче о уништавању аутомобила!

Мондо 28.03.2021
Након приче о данима о у затвору, дотакао се љубави са певачицом. Након приче о данима о у затвору, дотакао се љубави са певачицом. Стефан Ђурић Раста гостовао је у емисији "Сценирање" где је први пут детаљно говорио о… »
Пао због марихуане у гаћама, али не одустаје од порока: Скривао пола киле дроге, па о свему говорио у емисији!

Пао због марихуане у гаћама, али не одустаје од порока: Скривао пола киле дроге, па о свему говорио у емисији!

Мондо 28.03.2021
Репер опуштено говорио о данима које је провео у затвору. Репер опуштено говорио о данима које је провео у затвору. Стефан Ђурић Раста недавно је након 4 месеца изашао из затвора, где је био због поседовања наркотика. Он је са… »
Нећете веровати како Раста проводи дане у кућном затвору: Изашао напоље, па ухваћен у необичној вожњи

Нећете веровати како Раста проводи дане у кућном затвору: Изашао напоље, па ухваћен у необичној вожњи

Блиц 28.03.2021
Стефан Ђурић Раста пре петнаест дана осуђен је на годину дана кућног затвора, због поседовања наркотика, а сада је показао како проводи време док носи наногицу. Наиме, судећи по његовим објавама на друштвеним мрежама, Раста се… »

Вести дана »