Povezane vesti
"Ja sam pi*ko, Ana" - Rasta prvi put o skandalu sa pevačicom: Otkrio pozadinu priče o uništavanju automobila!
Mondo 28.03.2021
Nakon priče o danima o u zatvoru, dotakao se ljubavi sa pevačicom. Nakon priče o danima o u zatvoru, dotakao se ljubavi sa pevačicom. Stefan Đurić Rasta gostovao je u emisiji "Sceniranje" gde je prvi put detaljno govorio o hapšenju, trenutku kada mu je… »
Pao zbog marihuane u gaćama, ali ne odustaje od poroka: Skrivao pola kile droge, pa o svemu govorio u emisiji!
Mondo 28.03.2021
Reper opušteno govorio o danima koje je proveo u zatvoru. Reper opušteno govorio o danima koje je proveo u zatvoru. Stefan Đurić Rasta nedavno je nakon 4 meseca izašao iz zatvora, gde je bio zbog posedovanja narkotika. On je sa beogradskim Višim javnim… »
Nećete verovati kako Rasta provodi dane u kućnom zatvoru: Izašao napolje, pa uhvaćen u neobičnoj vožnji
Blic 28.03.2021
Stefan Đurić Rasta pre petnaest dana osuđen je na godinu dana kućnog zatvora, zbog posedovanja narkotika, a sada je pokazao kako provodi vreme dok nosi nanogicu. Naime, sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, Rasta se baš zabavlja. On je na… »
Vesti dana »
„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane
Dijana Hrka: Čula sam se predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 48 minutajoš 52 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 10 povezanih
Srbija: Sutra malo oblačno, jutarnji mraz i magla se očekuju sredinom nedelje
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih