Povezane vesti

RTS: Građani Srbije mogu u Grčku od maja, ali ima uslova

Nova ekonomija 29.03.2021
Građani Srbije od 14. maja, a možda i za Uskrs, moći će u Grčku jer ova zemlja otvara granicu za srpske državljne, nezvanično saznaje RTS. Uslov je potvrda o vakcinaciji nekom od vakcina sa zapada, ali i ruskom i kineskom vakcinom. Za nevakcinisane… »

Građani Srbije mogu u Grčku od maja, ali samo pod ovim uslovima

Vesti online 29.03.2021
Grčka od 14. maja, a možda i za Uskrs, otvara granicu za srpske državljne, nezvanično saznaje RTS. Pored Sjedinjenih Država, Velike Britanije, Izraela i Kipra, Srbija će biti peta zemlja na svetu čiji će građani moći da uđu u Grčku. Uslov je… »

Poznati uslovi ulaska u Grčku: Prihvaćene kineska i ruska vakcina

Vesti online 29.03.2021
“Za ulazak srpskih državljana u Grčku neće biti važno koju su vakcinu primili”, dogovoreno je na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa i srpske ministarke trgovine i turizma Tatjane Matić. Grčki ministar turizma koji se nalazi u… »

Građani Srbije će moći u Grčku sa bilo kojom vakcinom

Slobodna Evropa 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći da putuju u Grčku uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom protiv korona virusa ili uz negativan PCR ili brzi antigenski test. To je saopštio ministar turizma Grčke Haris Teoharis nakon što je u Beogradu sa… »

Srbi na letovanje u Grčkoj uz vakcinu, PCR ili brzi test

Dnevnik 29.03.2021
BEOGRAD: Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona… »

Aleksandar seničić o putovanjima: Ljudi se još boje, ali im se sve smučilo, pa je inetersovanje veliko (kurir televizija)

Kurir 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično… »

Teoharis: Za ulaz u Grčku važe sve vakcine dostupne u Srbiji

Politika 29.03.2021
U probnoj sezoni biće otvorena dva prelaza preko Bugarske, dok će od 14. maja biti aktivan i prelaz Evzoni. Sve vakcine koje su trenutno u opticaju u Srbiji priznavaće se pri ulasku u Grčku, potvrdio je danas grčki ministar turizma Haris Teoharis u… »

Miroslav knežević i momčilo radić u usijanju dana: Ovako ćemo putovati letos na more (kurir TV)

Kurir 29.03.2021
Situacija sa ulaskom u zemlje, koje su našim građanima omiljene turističke destinacije, prošle letnje sezone menjala se iz časa u čas i granice su bile otvorene svega desetak dana. Može li se to ponovo očekivati? Da li je sigurno da će građani… »

Grčki ministar za RTV: Sve četiri vakcine validne na granici, nikakva promena odluke nije moguća

RTV 29.03.2021
BEOGRAD - Ministar turizma Grčke Haris Teoharis je izjavio za Radio-televizije Vojvodine da je prošla godina bila izuzetno teška i da Grčka nije mogla da dozvoli turizam, ali da su od tada neke stvari promenile. Teoharis kaže da ove godine lekari… »

Teoharis: Ako se neko zarazi u Grčkoj – nega je obezbeđena, bez ikakvih troškova

N1 Info 29.03.2021
Očekujemo da će ove godine svi koji žele da posete Grčku, ili letuju u Grčkoj, moći to da urade bez ikakvih problema, ukoliko se ispoštuju traženi zdravstveni uslovi. Očekujemo i da će svako ko dođe u Grčku u Srbiju da se vrati zdrav. To je… »

Tema Usijanja dana od 19.30 časova: Da li ćemo ovog leta putovati i pod kojima uslovima

Kurir 29.03.2021
Gosti Usijanja dana na Kurir televiziji su: Miroslav Knežević, državni sekretar u Ministarstvu turizma i Momčilo Radić, vodič iz Atine, koji će se uključiti putem skajpa Situacija sa ulaskom u zemlje, koje su našim građanima omiljene turističke… »

Grčki ministar: Razmatramo dozvolu prelaska grčke granice sa samo jednom dozom vakcine

Novi magazin 29.03.2021
Ministar turizma Grčke Haris Teoharis je danas rekao da se nada otvaranju granica za srpske turiste pre pravoslavnog Uskrsa te da se razmatra mogućnost prelaska grčke granice bez testa, sa samo jednom primljenom dozom vakcine protiv koronavirusa… »

Građani Srbije na letovanje u Grčku uz vakcinu ili pi-si-ar i antigenski test

RTS 29.03.2021
Grčki ministar turizma, koji je u poseti Srbiji, Haris Teoharis potvrdio je da će građani Srbije moći od 14. maja da putuju u Grčku ukoliko poseduju potvrdu o vakcinaciji, pi-si-ar ili brzi antigenski test. Uslov je da građani Srbije koji putuju u… »

Teoharis: Besplatno lečenje ako se neko zarazi u Grčkoj

Nova 29.03.2021
Očekujemo da će ove godine svi koji žele da posete Grčku, ili letuju u Grčkoj, moći to da urade bez ikakvih problema, ukoliko se ispoštuju traženi zdravstveni uslovi. Očekujemo i da će svako ko dođe u Grčku u Srbiju da se vrati zdrav. To je… »

Telefoni ne prestaju da zvone! U turističkim agencijama haos, Srbi zovu zbog putovanja u Grčku

Večernje novosti 29.03.2021
U TURISTIČKIM agencijama, posle današnje vesti da će Grčka otvoriti granice za turiste iz Srbije, telefoni ne prestaju da zvone i građani se već raspituju za program putovanja za letovanje u toj zemlju, rekli su Tanjugu predstavnici turistickih… »

Kako će ove godine izgledati putovanje i boravak u Grčkoj?

Kamatica 29.03.2021
“U aprilu će granice biti otvorene za građane Srbije, ali uz obavezan PCR i samo preko Bugarske. Za sada je tako”, otkriva Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), za portal Nova.rs. “Za maj se… »

Turističke agencije: Od jutros telefoni ne prestaju da zvone

RTV 29.03.2021
BEOGRAD - U turističkim agencijama, posle današnje vesti da će Grčka otvoriti granice za turiste iz Srbije, telefoni ne prestaju da zvone i građani se već raspituju za program putovanja za letovanje u toj zemlju, rekli su Tanjugu predstavnici… »

Ministarka turizma: Bezbedno putovanje u Grčku za srpske turiste (VIDEO)

Beta 29.03.2021
Ministarka turizma Srbije Tatjana Matić rekla je danas u Beogradu da Srbija i Grčka nastoje da zajednički "minimiziraju štetu" koju je izazvala pandemija korona virusa kako bi gradjanima bilo omogućeno bezbedno putovanje. "Jasno nam je da to ove… »

Grčki ministar: Razmatramo dozvolu prelaska grčke granice sa samo jednom dozom vakcine

Beta 29.03.2021
Ministar turizma Grčke Haris Teoharis je danas rekao da se nada otvaranju granica za srpske turiste pre pravoslavnog Uskrsa te da se razmatra mogućnost prelaska grčke granice bez testa, sa samo jednom primljenom dozom vakcine protiv korona virusa… »

Usijali se telefoni u turističkim agencijama: Srpski turisti već se pakuju za put u Grčku, a evo šta ih najviše zanima

Kurir 29.03.2021
U turističkim agencijama, posle današnje vesti da će Grčka otvoriti granice za turiste iz Srbije, telefoni ne prestaju da zvone i građani se već raspituju za program putovanja za letovanje u toj zemlju, rekli su Tanjugu predstavnici turistickih… »

Važe sve vakcine! Državljani Srbije će moći u Grčku već od aprila

IndeksOnline 29.03.2021
BEOGRAD – Grčki ministar turizma Haris Teoharis najavio je danas u razgovoru za Tanjug da Grčka planira probno otvaranje sezone u aprilu za građane odabranih zemalja sa visokom stopom vakcinacije, među kojima je i Srbija. Teoharis, koji se nalazi u… »

Za ulaz u Grčku važe sve vakcine dostupne u Srbiji

Al Jazeera 29.03.2021
Grčka planira probno otvaranje sezone u aprilu za građane odabranih zemalja sa visokom stopom vakcinacije. Sve vakcine koje su trenutno u opticaju u Srbiji priznavat će se pri ulasku u Grčku, potvrdio je grčki ministar turizma Harry Theoharis u… »

Srbija i Grčka nastavljaju saradnju i posle korone

Nova 29.03.2021
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Tatjana Matić i ministar turizma Republike Grčke, Haris Teoharis potpisali su zajedničku izjavu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Ministarstva turizma… »

Po ulasku u Grčku i nasumična testiranja: Za Srbiju i probna sezona, preko Evzonija od 14. maja, a bez ovoga ne možete na…

Blic 29.03.2021
Imamo plan da probna sezona počne u aprilu za zemlje sa visokom stopom vakcinacije, a Srbija je jedna od njih, rekao je za Tanjug grčki ministar za turizam Haris Teoharis. Teoharis, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Beogradu, potvrdio je za Tanjug da… »

Srbi na letovanje u Grčku uz bilo koju vakcinu, PCR ili brzi test

RTV 29.03.2021
BEOGRAD - Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčku uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona… »

Ministarka turizma: Srpskim turistima ćemo omogućiti bezbedno putovanje u Grčku

Novi magazin 29.03.2021
Ministarka turizma Srbije Tatjana Matić rekla je danas u Beogradu da Srbija i Grčka nastoje da zajednički "minimiziraju štetu" koju je izazvala pandemija korona virusa kako bi gradjanima bilo omogućeno bezbedno putovanje. "Jasno nam je da to ove… »

Na more u Grčku građani Srbije već od sredine aprila, uz potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR ili brzi test?

Pirotske vesti 29.03.2021
Kako javlja Agencija TANJUG, građani Srbije će moći na letovanje u Grčku već od sredine aprila, ali uz potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test na korona virus, saopštili su danas u Beogradu ministri truzma Srbije… »

Ministar turizma: Grčka će priznavati sve vakcine protiv kovida19

Glas Zaječara 29.03.2021
Ministri trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije i Grčke Tatjana Matić i Haris Teoharis potpisali su u Beogradu zajedničku izjavu o saradnji dva ministarstva tokom i posle pandemije. Teoharis je rekao da će za putovanje u tu zemlju iz Srbije biti… »

Doneta odluka za letovanje: U Grčku na more sa bilo kojom vakcinom

Blic 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona… »

Grčka će priznavati sve vakcine protiv kovida-19, sezona počinje 14. maja

Danas 29.03.2021
Ministri turizma Grčke i Srbije potpisali u Beogradu Zajedničku izjavu o saradnji dva ministarstva tokom i posle pandemije Ministar turizma Grčke Haris Teoharis rekao je danas u Beogradu da će za putovanje u tu zemlju iz Srbije biti prihvaćene sve… »

"Do kraja maja i preko evzonija": Seničić otkrio nove detalje o odlasku u Grčku

Blic 29.03.2021
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je danas da će se prilikom putovanja u Grčku priznavati svi sertifikati o vakcinaciji protiv korona virusa, da će postojati i alternativa u vidu PCR i… »

Svi detalji putovanja u Grčku: Srbi lako u omiljena letovališta, ko nije vakcinisan - ima alternativa!

Mondo 29.03.2021
Seničić otkrio nove detalje o odlasku u Grčku. Seničić otkrio nove detalje o odlasku u Grčku. Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je danas da će se prilikom putovanja u Grčku… »

Sve o letovanju u Grčkoj: Testiraće i na granici

Nova 29.03.2021
Granice Grčke se otvaraju za građane Srbije već u aprilu i priznavaće nam sve vakcine - to je vest dana za sve koji su planirali letovanje u Heladi. Međutim, neke bitne detalje već sad treba imati na umu. “U aprilu će granice biti otvorene za… »

Sve što treba da znate o odlasku u Grčku: Sprema se probna sezona, otvaraju granice za Srbe, a bez ovoga ne možete na more

Kurir 29.03.2021
Grčki ministar turizma Haris Teoharis najavio je danas da Grčka planira probno otvaranje sezone u aprilu za građane odabranih zemalja sa visokom stopom vakcinacije, među kojima je i Srbija. Teoharis, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Beogradu… »

Grčka otvara granice za srpske turiste – uslov potvrda o vakcinaciji ili negativan test

Politika 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčku uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona… »

Srbi na letovanje u Grčku uz vakcinu, PCR ili brzi test

Glas Zapadne Srbije 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčku uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično… »

U Grčku i sa kineskom i sa ruskom vakcinom: Poznati prvi uslovi za letovanje

iKragujevac 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći da odu na letovanje u Grčku uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test. Grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona… »

“Svi sertifikati o vakcinaciji će se priznavati u Grčkoj”

Vesti online 29.03.2021
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je da će se prilikom putovanja u Grčku priznavati svi sertifikati o vakcinaciji protiv korona virusa, da će postojati i alternativa u vidu PSR i… »

Od sredine aprila Grčka otvorena za građane Srbije

Niške vesti 29.03.2021
Matić je na zajedničkoj konferenciji za novinare, održanoj nakon sastanka u Palati Srbija, istakla da je ovim dokumentom formalizovan obostrani interes da se sektor turizma održi uprkos zdravstvenoj krizi. Ona je najavila da će u narednom periodu… »

Seničić o putovanjima u Grčku: Svi sertifikati o vakcinaciji će se priznavati, imaćemo više detalja u narednih 15 dana

Kurir 29.03.2021
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je danas da će se prilikom putovanja u Grčku priznavati svi sertifikati o vakcinaciji protiv korona virusa, da će postojati i alternativa u vidu PSR i… »

Milan Lainović, vlasnik turističke agencije za Kurir: Ovo je veliki dan za naš turizam, zvone telefoni, građani su…

Kurir 29.03.2021
Milan Lainović, vlasnik jedne od najvećih turistički agencija u Srbiji, kaže za Kurir da je danas veliki dan za Srbiju jer je sa Grčkom potpisan sporazum o ulasku naših turista uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test… »

Srbija, Grčka i turizam: Na more uz potvrdu o vakcinaciji bilo kojim cepivom ili negativnim PCR testom

BBC News 29.03.2021
Ovakav režim važiće od 14. maja najavio je Haris Teokaris, ministar turizma Grčke. Potvrde o vakcinaciji svim vakcinama dostupnim u Srbiji, kao i negativan rezultat na PCR i antigenskom testu biće dovoljne srpskim državljanima za odlazak u Grčku… »

Braća Grci priznaju i kinesku i rusku vakcinu, na more možemo već polovinom aprila

Luftika 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona… »

Dogovoreno: Srbi u Grčku i sa kineskom i sa ruskom vakcinom

BizLife 29.03.2021
Ministar turizma Republike Grčke, i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Tatjana Matić danas su održali sastanak o saradnji tokom i posle pandemije koronavirusa.Potpisali su i Zajedničku izjavu o saradnji dva ministarstva… »

DOGOVORENO: Državljani Srbije u Grčku uz potvrdu o vakcinaciji, deca starija od 10 godina uz negativan PCR test

Moj Novi Sad 29.03.2021
Građani Srbije moći će da otputuju na letovanje u Grčku ove godine uz potvrdu da su se vakcinisali bilo kojom vakcinom. To je danas dogovoreno na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa i ministarke trgovine i turizma Srbije Tatjane Matić… »

Važno za građane Srbije! Poznato kada Grci otvaraju granice, a ovo je uslov za odlazak na more

Kurir 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično… »

Odlučeno sa kojim vakcinama ćemo moći u Grčku! Od sredine aprila dozvoljen ulazak Srbima, saopšteno koji su uslovi

Mondo 29.03.2021
Doneta odluka na današnjem sastanku. Doneta odluka na današnjem sastanku. Srbima za ulazak u Grčku ove godine neće biti važno kojim su cepivom vakcinisani, a moći će da pređu granicu i uz PCR test. Građani Srbije moći će da otputuju na… »

Grčka se otvara u aprilu, za stariju decu obavezan PCR

Nova 29.03.2021
Grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis. Građani Srbije će ove godine… »

Na letovanje u Grčkoj uz vakcinu, PCR ili brzi test

Sandžak haber 29.03.2021
Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično… »

Srbija, Grčka i turizam: Na more uz potvrdu o vakcinaciji bilo kojim cepivom ili negativnim PCR testom

Danas 29.03.2021
Potvrde o vakcinaciji svim vakcinama dostupnim u Srbiji, kao i negativan rezultat na PCR i antigenskom testu biće dovoljne srpskim državljanima za odlazak u Grčku, dogovoreno je na sastanku predstavnika ministarstava turzima ove dve zemlje u Beogradu… »

Potvrđeno: U Grčku i s kineskom i ruskom vakcinom

Nova 29.03.2021
Haris Teoharis, ministar turizma Republike Grčke, potvrdio je da će građani Srbije moći da letuju u Grčkoj i uz rusku i kinesku vakcinu, kao i uz negativan PCR test. Haris Teoharis, ministar turizma Republike Grčke, i Tatjana Matić, ministarka… »

U Grčku ćemo ovog leta moći uz bilo koju vakcinu ili PCR test

Kamatica 29.03.2021
Haris Teoharis, ministar turizma Republike Grčke, i Tatjana Matić, Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, danas su održali sastanak o saradnji tokom i posle pandemije koronavirusa. Uslov za ulazak u Grčku biće potvrda o… »

Doneta odluka za letovanje: U Grčku na more sa bilo kojom vakcinom

Sputnik 29.03.2021
Građani Srbije moći će da otputuju na letovanje u Grčku ove godine uz potvrdu da su se vakcinisali bilo kojom vakcinom. To je danas dogovoreno na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teoharisa i ministarke trgovine i turizma Srbije Tatjane Matić… »

Ovog leta u Grčku sa bilo kojom vakcinom: Za decu stariju od 10 godina potreban negativan PCR test

Prva 29.03.2021
Za ulazak u Grčku neće biti važno koju ste vakcinu primili. Dakle, sa potvrdom da ste se vakcinisali bilo kojom vakcinom možete da uđete u Grčku, to je danas dogovoreno na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa i Tatjane Matić… »

Ulaz u Grčku i sa ruskom i kineskom vakcinom, sezona počinje 14. maja

RTV Novi Pazar 29.03.2021
Sve vakcine će biti prihvaćene za ulazak u Grčku i oni koji su imunizovani biće usmereni u zelenu traku na granici, čime bi se gužve smanjile. Onima koji ne budu imali potvrdu o vakcinaciji, biće potreban negativan PCR test ili antigenski test… »

Na more u Grčku sa bilo kojom vakcinom ili negativnim testom

Jugmedia 29.03.2021
Građani Srbije moći će da otputuju na letovanje u Grčku ove godine uz potvrdu da su se vakcinisali bilo kojom vakcinom, dogovoreno je danas na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa i ministarke trgovine i turizma Srbije Tatjane Matić… »

U Grčku na odmor sa bilo kojom vakcinom, otvaranje granica već sredinom aprila

Nedeljnik 29.03.2021
Foto Profimedia Građani Srbije moći će da otputuju na letovanje u Grčku ove godine uz potvrdu da su se vakcinisali bilo kojom vakcinom. To je danas dogovoreno na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa i ministarke trgovine i turizma Srbije… »

Ministar turizma: Grčka će priznavati sve vakcine protiv kovida-19

Novi magazin 29.03.2021
Ministar turizma Grčke Haris Teoharis rekao je danas u Beogradu da će za putovanje u tu zemlju iz Srbije biti prihvaćene sve vakcine protiv kovida-19 kao i da će se priznavati i pi-si-ar (PCR) i antigenski testovi. "Veliki deo Srba se vakcinisao… »

Slobodno planirajte letovanje: Srbi mogu u Grčku ove sezone, a uslov je samo da su vakcinisani

Noizz 29.03.2021
Svima koji su hteli u Grčku na letovanje je danas srećan dan jer konačno znamo da je to moguće sprovesti i pod kojim uslovima. Građani Srbije moći će da otputuju na letovanje u Grčku ove godine uz potvrdu da su se vakcinisali bilo kojom vakcinom… »

Ulaz u Grčku i sa ruskom i kineskom vakcinom, sezona počinje 14. maja

N1 Info 29.03.2021
Sve vakcine će biti prihvaćene za ulazak u Grčku i oni koji su imunizovani biće usmereni u zelenu traku na granici, čime bi se gužve smanjile. Onima koji ne budu imali potvrdu o vakcinaciji, biće potreban negativan PCR test ili antigenski test… »

Građani Srbije na letovanje u Grčku uz bilo koju vakcinu ili PCR test

Radio 021 29.03.2021
Grčki ministar turizma koji se nalazi u poseti Srbiji, Hari Teoharis, potvrdio je da će građani Srbije moći od 14. maja da putuju u Grčku ukoliko poseduju potvrdu o vakcinaciji ili uz negativan PCR test. Srbija će tako biti peta zemalja na svetu, uz… »

Ulaz u Grčku i sa ruskom i kineskom vakcinom, sezona počinje 14. maja

Sandžak haber 29.03.2021
Sve vakcine će biti prihvaćene za ulazak u Grčku i oni koji su imunizovani biće usmereni u zelenu traku na granici, čime bi se gužve smanjile. Onima koji ne budu imali potvrdu o vakcinaciji, biće potreban negativan PCR test ili antigenski test… »

Letovanje u Grčkoj: Za decu stariju od 10 godina obavezan je PCR test, dok za mlađe nije potreban

Blic 29.03.2021
Građani Srbije moći će da otputuju na letovanje u Grčku ove godine uz potvrdu da su se vakcinisali bilo kojom vakcinom. To je danas dogovoreno na sastanku ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa i ministarke trgovine i turizma Srbije Tatjane Matić… »

Važno za građane Srbije: Evo kada Grci otvaraju granice - Ulazak u zemlju sa potvrdom o bilo kojoj vakcini

Večernje novosti 29.03.2021
GRAĐANI Srbije u Grčku će moći već sredinim aprila, odnosno tada se očekuje otvaranje granica, saopšteno je nakon sastanka ministarke Tatjane Matić i grčkog kolege Harisa Teokarisa. Za ulazak u Grčku, neće biti važno koju ste vakcinu primili… »

Pala odluka: Poznat datum kada Grčka otvara granice za Srbe

Večernje novosti 29.03.2021
NAKON sastanka Tatjane Matić i ministra turizma Grčke Harisa Teoharisa saopšteno je da će građani Srbije u Grčku moći već sredinim aprila odnosno da se očekuju otvaranje granica tada. Takođe, građani Srbije moći će u tu zemlju da uđu i preko… »

Ima šanse da se otvori evzoni: Grčki ministar turizma danas u Srbiji, na stolu uslovi za ulazak i letovanje naših…

Blic 29.03.2021
Uslovi pod kojima će srpski državljani moći na letovanje do svojih omiljenih destinacija na Jonskom i Egejskom moru trebalo bi da budu poznati nakon današnjeg sastanka ministarke turizma Tatjane Matić sa grčkim kolegom Harisom Teoharisom u Beogradu… »

Kako ćemo ići u Grčku na more? Danas pada odluka, evo koji su mogući uslovi

Mondo 29.03.2021
Uslovi pod kojima će srpski državljani moći na letovanje do svojih omiljenih destinacija na Jonskom i Egejskom moru trebalo bi da budu poznati nakon današnjeg sastanka ministarke turizma Tatjane Matić sa grčkim kolegom Harisom Teoharisom u Beogradu… »

Doneta odluka: Srbi u Grčku mogu već sredinom aprila - Evo koja pravila će važiti za decu

Večernje novosti 29.03.2021
NAKON sastanka Tatjane Matić i ministra turizma Grčke Harisa Teokarisa saopšteno je da će građani Srbije u Grčku moći već sredinim aprila odnosno da se očekuje otvaranje granica tada. Za ulazak u Grčku, neće biti važno koju ste vakcinu… »

Kako ćemo putovati u Grčku ovog leta, koje vakcine će važiti i da li će deca morati da rade PCR?

Telegraf 29.03.2021
Pitanja na koja bi danas trebalo da dobijemo odgovore. Ministar turizma Grčke Haris Teoharis stigao je u zvaničnu posetu Srbiji, tokom koje će se sastati sa ministarkom turizma Tatjanom Matić i direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija… »

Tražimo od Grka: Priznajte sve vakcine i sve vrste testova

Nova 29.03.2021
Grčki ministar turizma Haris Teoharis stigo je u zvaničnu posetu Srbiji, a tokom današnjeg dana imaće sastanak i sa Aleksandarom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA). Seničić kaže za Nova.rs da će na… »

Ima šanse da se otvori evzoni: Grčki ministar turizma danas u Srbiji, na stolu uslovi za ulazak i letovanje naših…

Večernje novosti 29.03.2021
USLOVI pod kojima će srpski državljani moći na letovanje do svojih omiljenih destinacija na Jonskom i Egejskom moru trebalo bi da budu poznati nakon današnjeg sastanka ministarke turizma Tatjane Matić sa grčkim kolegom Harisom Teoharisom u Beogradu… »

S kojim vakcinama ćemo moći u Grčku

Nova 29.03.2021
Grčka će od 14. maja, a možda i za Uskrs, otvariti granicu za srpske državljane, javlja RTS pozivajući se na nezvanične informacije. Srbija će tako, posle SAD, Velike Britanije, Izraela i Kipra, biti peta zemalja na svetu čiji će građani moći… »

Grčka od 14. maja otvara granicu za srpske državljane

Radio 021 29.03.2021
Grčka će od 14. maja, a možda i za Uskrs, otvariti granicu za srpske državljane, javlja RTS pozivajući se na nezvanične informacije. Srbija će tako, posle SAD, Velike Britanije, Izraela i Kipra, biti peta zemalja na svetu čiji će građani moći… »

Grčka otvara granice: Građani Srbije će moći da uđu od 14. maja, ako ne i ranije

Blic 28.03.2021
Grčka će od 14. maja, a možda i za Uskrs, otvariti granicu za srpske državljane, javlja RTS pozivajući se na nezvanične informacije. Srbija će tako, posle SAD, Velike Britanije, Izraela i Kipra, biti peta zemalja na svetu čiji će građani moći… »

Grčka se otvara i pre 14. Maja? Ministar Teoharis kaže da ova odluka zavisi samo od jedne stvari

Večernje novosti 28.03.2021
POSLE sastanka sa ministarkom turizma i direktorom JUTA biće poznato više detalja o uslovima putovanja državljana Srbije u Grčku. Grčki ministar turizma Haris Teoharis najavio je da bi granice ove mediteranske zemlje za strane državljane mogle da… »

Vesti dana »