Повезане вести

Бјелица задовољан: ‘Узбуђен сам због играња са Драгићем!’

Бјелица задовољан: ‘Узбуђен сам због играња са Драгићем!’

Хот спорт 29.03.2021
Нови клуб, нови број, нови саиграчи.. Немања Бјелица је од скоро нови кошаркаш Мајами Хита, где ће бити саиграч са Гораном Драгићем. ‘Веома сам узбуђен што ћу имати Горана Драгића за саиграча. Када је мој прелазак био готово… »
Бјелица одушевљен што ће играти са балканцем: Србин Америма хвалио Горана - Он је одличан човек, познајем га дуго!

Бјелица одушевљен што ће играти са балканцем: Србин Америма хвалио Горана - Он је одличан човек, познајем га дуго!

Мондо 29.03.2021
И један и други се радују што су постали саиграчи. И један и други се радују што су постали саиграчи. Трејд Немање Бјелице обрадовао бројне српске љубитеље кошарке, пошто је Сакраменто Кингсе заменио Мајами Хитом, у којем би… »
Бјелица о трејду: Сполстра је као Жоц, Драгић ме одмах звао

Бјелица о трејду: Сполстра је као Жоц, Драгић ме одмах звао

Нова 29.03.2021
Српски кошаркаш и крилни центар Мајами Хита, каже да ће му присуство Горана Драгића олакшати навикавање на нови тим. “Бели” је пре неколико дана прешао из Калифорније у Флориду, напустивши Сакраменто Кингсе и појачавши Хит. У… »
Бјелица: Сполстра и Обрадовић слични, лакше ми је када имам у тиму неког из бивше Југославије

Бјелица: Сполстра и Обрадовић слични, лакше ми је када имам у тиму неког из бивше Југославије

Моззарт спорт 29.03.2021
"Горан Драгић ме је звао када је посао био завршен. Знам га дуго и све што могу да кажем о њему је да је један од најпотцењенијих играча у НБА лиги" Овог пролећа било је време за промену. Немања Бјелица напустио је Сакраменто… »
Бјелица: Драго ми је што ћу играти са Драгићем

Бјелица: Драго ми је што ћу играти са Драгићем

Н1 Инфо 29.03.2021
Немања Бјелица после преласка из Сакрамента у Мајами Хит говорио је о својој новој средини и том приликом посебно истакао једног саиграча. „Веома сам узбуђен што ћу имати Горана Драгића за саиграча. Када је мој прелазак био… »
Ајмо, слово по слово: Муке за навијаче Мајамија - како изговорити Немања Бјелица!

Ајмо, слово по слово: Муке за навијаче Мајамија - како изговорити Немања Бјелица!

Вечерње новости 29.03.2021
СРПСКИ кошаркаш Немања Бјелица последњег дана НБА трејда прешао је у Мајами Хит из Сакраменто Кинга и чини се да је у новој средини одлично прихваћен. Најбољи показатељи за то су две ствари. Прва је та да је узео дрес са… »
Урнебесно! "немања Бјелица" - како то? Ајмо слово по слово: У Мајамију ломе језик да изговоре име српског аса!

Урнебесно! "немања Бјелица" - како то? Ајмо слово по слово: У Мајамију ломе језик да изговоре име српског аса!

Мондо 29.03.2021
Изгледа да су га већ лепо прихватили. Изгледа да су га већ лепо прихватили. Српски репрезентативац добио је нови клуб и ове недеље започиње нову епизоду у НБА каријери. Немања Бјелица преселио се из Сакрамента у Мајами Хит, а… »

Вести дана »