Povezane vesti
"Slobina porodica bila je razbijena, malo nas je bilo uz njega dok je hapšen!"
Pravda 29.03.2021
Koštunica mi je rekao da Milošević neće nikako otići u Hag, a Đinđić da će biti onako kako velike sile odluče i nije negirao da je to prvi korak ka Hagu, prisetila se funkcionerka SPS i bivša ministarka. Slavica Đukić Dejanović, dugogodišnja funkcionerka… »
Šta se stvarno te noće dešavalo u vili Mir? Slobina saradnica ispričala: Porodica je bila razbijena, Koštunica nije znao
Mondo 29.03.2021
Koštunica mi je rekao da Milošević neće nikako otići u Hag, a Đinđić da će biti onako kako velike sile odluče i nije negirao da je to prvi korak ka Hagu, prisetila se funkcionerka SPS i bivša ministarka. Koštunica mi je rekao da Milošević neće nikako… »
Vesti dana »

Srbija na prekretnici - šta dalje? Antonijević: Odgovornost za propuštanje ove prilike je na onome ko dijalog odbija
Euronews pre 2 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 64 povezane

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom počinju uskoro širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 2 satajoš 71 povezana