Povezane vesti
"Slobina porodica bila je razbijena, malo nas je bilo uz njega dok je hapšen!"
Pravda 29.03.2021
Koštunica mi je rekao da Milošević neće nikako otići u Hag, a Đinđić da će biti onako kako velike sile odluče i nije negirao da je to prvi korak ka Hagu, prisetila se funkcionerka SPS i bivša ministarka. Slavica Đukić Dejanović, dugogodišnja funkcionerka… »
Šta se stvarno te noće dešavalo u vili Mir? Slobina saradnica ispričala: Porodica je bila razbijena, Koštunica nije znao
Mondo 29.03.2021
Koštunica mi je rekao da Milošević neće nikako otići u Hag, a Đinđić da će biti onako kako velike sile odluče i nije negirao da je to prvi korak ka Hagu, prisetila se funkcionerka SPS i bivša ministarka. Koštunica mi je rekao da Milošević neće nikako… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju 2026. veća 0,3 odsto u odnosu na isti mesec 2025.
Nova ekonomija pre 26 minutajoš 30 povezanih
Srbija na vrhuncu toplotnog talasa: Crveni alarm i temperature do 40 stepeni
Vreme pre 36 minutajoš 59 povezanih
Siniša Mali o novom paketu mera: Nemamo nikakav problem sa novcem, hoćemo da vratimo građanima! Evo ko se nalazi na spisku za državnu pomoć
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Ukrajinski oligarh se bori za život; Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 27 povezanih
Paragvaj priredio senzaciju na Svetskom prvenstvu, predsednik države uradio nešto neverovatno
Telegraf pre 1 satjoš 96 povezanih