Povezane vesti

Federer: Za sat vremena se oporavio od poraza od Đokovića

Federer: Za sat vremena se oporavio od poraza od Đokovića

Nova 29.03.2021
Švajcarski teniser Rodžer Federer kaže da više ne razmišlja na isti način o svojim porazima, niti ih podosi teško kao nekada. Švajcarac je jedan od najvećih tenisera u istoriji “belog sporta” i dobar deo karijere proveo je dominirajući ATP… »
Federer: Još me pitaju o onom porazu u finalu Vimbldona

Federer: Još me pitaju o onom porazu u finalu Vimbldona

Mozzart sport 29.03.2021
Bio je to težak udarac za Švajcarca... Posle samo dva odigrana meča u Dohi, Rodžer Federer je odlučio da ne ide u Ameriku na Masters u Majamiju već da se sprema za sezonu na šljaci. U međuvremenu je pričao za za portal "TennisMajors" i dotakao se… »
Federer se oglasio o čuvenom porazu od Đokovića

Federer se oglasio o čuvenom porazu od Đokovića

Vesti online 29.03.2021
Jedan od najboljih tenisera svih vremena Švajcarac Rodžer Federer govorio je za portal “TennisMajors” o svojoj karijeri. Novinari su pitali Federera o čuvenom porazu u finalu Vimbldona, kada je u odlučujućem setu imao prednost 40:15 protiv Novaka… »
Federer: I dalje me pitaju za finale Vimbldona iz 2019.

Federer: I dalje me pitaju za finale Vimbldona iz 2019.

N1 Info 29.03.2021
Rodžer Federer je za magazin Numero pričao o povratku na tenisku scenu, još jednom je potvrdio da želi da igra i to na najvišem nivou, a takođe je nekoliko reči posvetio i svojim porazima, posebno pomenuvši onaj od Novaka Đokovića u finalu… »
Federer se prisetio čuvenog finala Vimbldona sa đokovićem: LJudi i dalje pričaju i tome, razumem to!

Federer se prisetio čuvenog finala Vimbldona sa đokovićem: LJudi i dalje pričaju i tome, razumem to!

Večernje novosti 29.03.2021
ŠVAJCARSKI teniser Rodžer Federer govorio je o svojoj karijeri, a neizbežna tema bio je i poraz od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona 2019. godine. Osvajač 20 grend slem titula je govorio za "TennisMajors", a prisetio se tog meča u kome je pri… »

Vesti dana »