Повезане вести

Федерер: За сат времена се опоравио од пораза од Ђоковића

Федерер: За сат времена се опоравио од пораза од Ђоковића

Нова 29.03.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер каже да више не размишља на исти начин о својим поразима, нити их подоси тешко као некада. Швајцарац је један од највећих тенисера у историји “белог спорта” и добар део каријере провео је… »
Федерер: Још ме питају о оном поразу у финалу Вимблдона

Федерер: Још ме питају о оном поразу у финалу Вимблдона

Моззарт спорт 29.03.2021
Био је то тежак ударац за Швајцарца... После само два одиграна меча у Дохи, Роџер Федерер је одлучио да не иде у Америку на Мастерс у Мајамију већ да се спрема за сезону на шљаци. У међувремену је причао за за портал… »
Федерер се огласио о чувеном поразу од Ђоковића

Федерер се огласио о чувеном поразу од Ђоковића

Вести онлине 29.03.2021
Један од најбољих тенисера свих времена Швајцарац Роџер Федерер говорио је за портал “ТеннисМајорс” о својој каријери. Новинари су питали Федерера о чувеном поразу у финалу Вимблдона, када је у одлучујућем сету имао предност… »
Федерер: И даље ме питају за финале Вимблдона из 2019.

Федерер: И даље ме питају за финале Вимблдона из 2019.

Н1 Инфо 29.03.2021
Роџер Федерер је за магазин Нумеро причао о повратку на тениску сцену, још једном је потврдио да жели да игра и то на највишем нивоу, а такође је неколико речи посветио и својим поразима, посебно поменувши онај од Новака… »
Федерер се присетио чувеног финала Вимблдона са ђоковићем: Људи и даље причају и томе, разумем то!

Федерер се присетио чувеног финала Вимблдона са ђоковићем: Људи и даље причају и томе, разумем то!

Вечерње новости 29.03.2021
ШВАЈЦАРСКИ тенисер Роџер Федерер говорио је о својој каријери, а неизбежна тема био је и пораз од Новака Ђоковића у финалу Вимблдона 2019. године. Освајач 20 гренд слем титула је говорио за "ТеннисМајорс", а присетио се тог меча… »

Вести дана »