Povezane vesti
“Kristijano noktima i zubima brani Portugal, ono je skandal”
Nova 29.03.2021
Katja Aveiro, sestra Kristijana Ronalda, objasnila je Ronaldov postupak kad je Portugalac bacio kapitensku traku tokom utakmice sa Srbijom. Srbija i Portugal su remizirali 2:2 u subotu uveče u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru… »
Makeli: Izvinio sam se Santošu i timu Portugala
N1 Info 29.03.2021
Portugalska A Bola piše da se holandski arbitar Deni Makeli izvinio posle utakmice portugalskoj reprezentaciji zbog toga što nije priznao gol Kristijana Ronalda u završnici utakmcie sa Srbijom. Portugalci su odmah posle meča rekli da im se sudija iz… »
Oglasio se holandski sudija koga slavi cela Srbija
Vesti online 29.03.2021
Holandski arbitar Dani Makeli, koji je sudio meč kvalifikacija za SP između Srbije i Portugalije, oglasio se za medije u Lisabonu. Makeli nije priznao gol Kristijana Ronalda u 93. minutu iako je lopta prešla gol crtu. Holanđanin se našao na meti… »
Sudija Makeli: Izvinjavam se, nismo srećni što smo u vestima
Dnevnik 29.03.2021
LISABON: Sve što mogu da kažem prema FIFA pravilima jeste da se izvinjavam reprezentaciji Portugala i da nismo srećni što smo završili u vestima, izjavio je holandski fudbalski arbitar Dani Mikeli, koji nije video "pogodak" Kristijana Ronalda u 93… »
Dani Makeli: Izvinio sam se selektoru i igračima Portugalije
Sportski žurnal 29.03.2021
Holandski fudbalski sudija Dani Makeli rekao je da se izvinio selektoru i reprezentaciji Portugalije zbog "svega što se desilo" na utakmici protiv Srbije. "Prema propisima Fifa, sve što mogu da kažem je da sam se izvinio selektoru Fernandu Santošu i… »
Demonstracija sile van terena, sudija Makeli se javno izvinio Portugalcima
Mozzart sport 29.03.2021
Makeli dao izjavu za Abolu. Demonstracija sile. Portugalcima nije priznat gol u 93. minutu meča u Beogradu, ali su podigli kuku i motiku na sudiju Danija Makelija. Iako je selektor Portugalije Fernando Santos više puta ponovio nakon meča da mu se… »
Izvinjavam se portugalcima: Sudija Makeli se oglasio posle dešavanja u Beogradu
Sportal blic 29.03.2021
Demonstracija sile. Portugalcima nije priznat gol u 93. minutu meča u Beogradu, ali su podigli kuku i motiku na sudiju . Iako je selektor Portugalije više puta ponovio nakon meča da mu se arbitar izvinio, to nije bilo dovoljno. Maltene je i UEFA… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 9 satijoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane