Повезане вести
“Кристијано ноктима и зубима брани Португал, оно је скандал”
Нова 29.03.2021
Катја Авеиро, сестра Кристијана Роналда, објаснила је Роналдов поступак кад је Португалац бацио капитенску траку током утакмице са Србијом. Србија и Португал су ремизирали 2:2 у суботу увече у другом колу квалификација за Светско… »
Макели: Извинио сам се Сантошу и тиму Португала
Н1 Инфо 29.03.2021
Португалска А Бола пише да се холандски арбитар Дени Макели извинио после утакмице португалској репрезентацији због тога што није признао гол Кристијана Роналда у завршници утакмцие са Србијом. Португалци су одмах после меча… »
Огласио се холандски судија кога слави цела Србија
Вести онлине 29.03.2021
Холандски арбитар Дани Макели, који је судио меч квалификација за СП између Србије и Португалије, огласио се за медије у Лисабону. Макели није признао гол Кристијана Роналда у 93. минуту иако је лопта прешла гол црту. Холанђанин… »
Судија Макели: Извињавам се, нисмо срећни што смо у вестима
Дневник 29.03.2021
ЛИСАБОН: Све што могу да кажем према ФИФА правилима јесте да се извињавам репрезентацији Португала и да нисмо срећни што смо завршили у вестима, изјавио је холандски фудбалски арбитар Дани Микели, који није видео "погодак"… »
Дани Макели: Извинио сам се селектору и играчима Португалије
Спортски журнал 29.03.2021
Холандски фудбалски судија Дани Макели рекао је да се извинио селектору и репрезентацији Португалије због "свега што се десило" на утакмици против Србије. "Према прописима Фифа, све што могу да кажем је да сам се извинио… »
Демонстрација силе ван терена, судија Макели се јавно извинио Португалцима
Моззарт спорт 29.03.2021
Макели дао изјаву за Аболу. Демонстрација силе. Португалцима није признат гол у 93. минуту меча у Београду, али су подигли куку и мотику на судију Данија Макелија. Иако је селектор Португалије Фернандо Сантос више пута поновио… »
Извињавам се португалцима: Судија Макели се огласио после дешавања у Београду
Спортал блиц 29.03.2021
Демонстрација силе. Португалцима није признат гол у 93. минуту меча у Београду, али су подигли куку и мотику на судију . Иако је селектор Португалије више пута поновио након меча да му се арбитар извинио, то није било довољно… »
Вести дана »

Војна парада, све детаљно: Застава од 300 метара, 10.000 војника, специјалан програм борбених авиона: Ево када све почиње и шта је од улица затворено
Блиц пре 8 минутајош 7 повезаних

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила ‘дрски’ упад у ваздушни простор
Данас пре 11 сатијош 6 повезаних

(Мапе): Пред нама је последњи тропски викенд у септембру, следи драстично захлађење са пљусковима: Јутарња само 2 степена!
Блиц пре 23 минутајош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане