Повезане вести

“Кристијано ноктима и зубима брани Португал, оно је скандал”

“Кристијано ноктима и зубима брани Португал, оно је скандал”

Нова 29.03.2021
Катја Авеиро, сестра Кристијана Роналда, објаснила је Роналдов поступак кад је Португалац бацио капитенску траку током утакмице са Србијом. Србија и Португал су ремизирали 2:2 у суботу увече у другом колу квалификација за Светско… »
Макели: Извинио сам се Сантошу и тиму Португала

Макели: Извинио сам се Сантошу и тиму Португала

Н1 Инфо 29.03.2021
Португалска А Бола пише да се холандски арбитар Дени Макели извинио после утакмице португалској репрезентацији због тога што није признао гол Кристијана Роналда у завршници утакмцие са Србијом. Португалци су одмах после меча… »
Огласио се холандски судија кога слави цела Србија

Огласио се холандски судија кога слави цела Србија

Вести онлине 29.03.2021
Холандски арбитар Дани Макели, који је судио меч квалификација за СП између Србије и Португалије, огласио се за медије у Лисабону. Макели није признао гол Кристијана Роналда у 93. минуту иако је лопта прешла гол црту. Холанђанин… »
Судија Макели: Извињавам се, нисмо срећни што смо у вестима

Судија Макели: Извињавам се, нисмо срећни што смо у вестима

Дневник 29.03.2021
ЛИСАБОН: Све што могу да кажем према ФИФА правилима јесте да се извињавам репрезентацији Португала и да нисмо срећни што смо завршили у вестима, изјавио је холандски фудбалски арбитар Дани Микели, који није видео "погодак"… »
Дани Макели: Извинио сам се селектору и играчима Португалије

Дани Макели: Извинио сам се селектору и играчима Португалије

Спортски журнал 29.03.2021
Холандски фудбалски судија Дани Макели рекао је да се извинио селектору и репрезентацији Португалије због "свега што се десило" на утакмици против Србије. "Према прописима Фифа, све што могу да кажем је да сам се извинио… »
Демонстрација силе ван терена, судија Макели се јавно извинио Португалцима

Демонстрација силе ван терена, судија Макели се јавно извинио Португалцима

Моззарт спорт 29.03.2021
Макели дао изјаву за Аболу. Демонстрација силе. Португалцима није признат гол у 93. минуту меча у Београду, али су подигли куку и мотику на судију Данија Макелија. Иако је селектор Португалије Фернандо Сантос више пута поновио… »
Извињавам се португалцима: Судија Макели се огласио после дешавања у Београду

Извињавам се португалцима: Судија Макели се огласио после дешавања у Београду

Спортал блиц 29.03.2021
Демонстрација силе. Португалцима није признат гол у 93. минуту меча у Београду, али су подигли куку и мотику на судију . Иако је селектор Португалије више пута поновио након меча да му се арбитар извинио, то није било довољно… »

Вести дана »