Povezane vesti

“Kristijano noktima i zubima brani Portugal, ono je skandal”

“Kristijano noktima i zubima brani Portugal, ono je skandal”

Nova 29.03.2021
Katja Aveiro, sestra Kristijana Ronalda, objasnila je Ronaldov postupak kad je Portugalac bacio kapitensku traku tokom utakmice sa Srbijom. Srbija i Portugal su remizirali 2:2 u subotu uveče u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru… »
Makeli: Izvinio sam se Santošu i timu Portugala

Makeli: Izvinio sam se Santošu i timu Portugala

N1 Info 29.03.2021
Portugalska A Bola piše da se holandski arbitar Deni Makeli izvinio posle utakmice portugalskoj reprezentaciji zbog toga što nije priznao gol Kristijana Ronalda u završnici utakmcie sa Srbijom. Portugalci su odmah posle meča rekli da im se sudija iz… »
Oglasio se holandski sudija koga slavi cela Srbija

Oglasio se holandski sudija koga slavi cela Srbija

Vesti online 29.03.2021
Holandski arbitar Dani Makeli, koji je sudio meč kvalifikacija za SP između Srbije i Portugalije, oglasio se za medije u Lisabonu. Makeli nije priznao gol Kristijana Ronalda u 93. minutu iako je lopta prešla gol crtu. Holanđanin se našao na meti… »
Sudija Makeli: Izvinjavam se, nismo srećni što smo u vestima

Sudija Makeli: Izvinjavam se, nismo srećni što smo u vestima

Dnevnik 29.03.2021
LISABON: Sve što mogu da kažem prema FIFA pravilima jeste da se izvinjavam reprezentaciji Portugala i da nismo srećni što smo završili u vestima, izjavio je holandski fudbalski arbitar Dani Mikeli, koji nije video "pogodak" Kristijana Ronalda u 93… »
Dani Makeli: Izvinio sam se selektoru i igračima Portugalije

Dani Makeli: Izvinio sam se selektoru i igračima Portugalije

Sportski žurnal 29.03.2021
Holandski fudbalski sudija Dani Makeli rekao je da se izvinio selektoru i reprezentaciji Portugalije zbog "svega što se desilo" na utakmici protiv Srbije. "Prema propisima Fifa, sve što mogu da kažem je da sam se izvinio selektoru Fernandu Santošu i… »
Demonstracija sile van terena, sudija Makeli se javno izvinio Portugalcima

Demonstracija sile van terena, sudija Makeli se javno izvinio Portugalcima

Mozzart sport 29.03.2021
Makeli dao izjavu za Abolu. Demonstracija sile. Portugalcima nije priznat gol u 93. minutu meča u Beogradu, ali su podigli kuku i motiku na sudiju Danija Makelija. Iako je selektor Portugalije Fernando Santos više puta ponovio nakon meča da mu se… »
Izvinjavam se portugalcima: Sudija Makeli se oglasio posle dešavanja u Beogradu

Izvinjavam se portugalcima: Sudija Makeli se oglasio posle dešavanja u Beogradu

Sportal blic 29.03.2021
Demonstracija sile. Portugalcima nije priznat gol u 93. minutu meča u Beogradu, ali su podigli kuku i motiku na sudiju . Iako je selektor Portugalije više puta ponovio nakon meča da mu se arbitar izvinio, to nije bilo dovoljno. Maltene je i UEFA… »

Vesti dana »