Povezane vesti
Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu
N1 Info 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija se u Beogradu vakcinisao protiv koronavirusa. „U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici, pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi… »
Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu
Nova 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija u Beogradu se vakcinisao protiv koronavirusa. “U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici, pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi… »
Šerbedžija u Beogradu primio vakcinu protiv korone Ovo je razlog zbog kog je to uradio u Srbiji: "i mnogi moji prijatelji iz…
Blic 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija u Beogradu se vakcinisao protiv korona virusa. - U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi… »
Vesti dana »
Nasilni incident u Novom Sadu: Nižu se reakcije, zbog događaja ispred SNP oglasilo se i Tužilaštvo
NIN pre 3 satajoš 33 povezane
VIDEO: Rušene ograde u parku Ušće, beogradski zborovi protestuju protiv delfinarijuma
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih
Tužilaštvo: Nasilje nad učesnicima skupa u pozorištu u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo
Vesti online pre 7 minutajoš 44 povezane
Proizvođači mleka u Srbiji napustili sastanak sa ministrom bez dogovora, nastavljaju blokadu puteva
Beta pre 57 minutajoš 58 povezanih
Evropske demokrate osudile napade na mirne studente i novinare u Novom Sadu
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih