Povezane vesti
Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu
N1 Info 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija se u Beogradu vakcinisao protiv koronavirusa. „U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici, pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi… »
Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu
Nova 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija u Beogradu se vakcinisao protiv koronavirusa. “U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici, pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi… »
Šerbedžija u Beogradu primio vakcinu protiv korone Ovo je razlog zbog kog je to uradio u Srbiji: "i mnogi moji prijatelji iz…
Blic 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija u Beogradu se vakcinisao protiv korona virusa. - U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi… »
Vesti dana »

Protesti u više gradova, blokada mostova u Beogradu, raskrsnica u Novom Sadu
RTV pre 40 minutajoš 26 povezanih

VIDEO: Proslava titule PSG-a se prevorila u haos - mladić ubijen, uhapšeno 300 ljudi, Pariz goreo
Radio 021 pre 15 minutajoš 15 povezanih

"Biće srušena, rekonstruisana ili delimično korišćena": Ministarka građevinarstva o Železničkoj stanici Novi Sad
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Poljaci biraju novog predsednika i s njim i spoljnoplitički smer zemlje
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 19 povezanih

Istražni komitet Rusije - dve nesreće na prugama ocenjene kao teroristički napadi
RTV pre 25 minutajoš 34 povezane