Повезане вести
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Београду
Н1 Инфо 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија се у Београду вакцинисао против коронавируса. „У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници, па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Београду
Нова 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против коронавируса. “У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници, па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Шербеџија у Београду примио вакцину против короне Ово је разлог због ког је то урадио у Србији: "и многи моји пријатељи из…
Блиц 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против корона вируса. - У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Вести дана »

Велики школски час у Шумарицама: Сећање на дан када су Немци стрељали 3.000 Срба и ђака
Блиц пре 12 минутајош 30 повезаних

Бивши председник Француске, Никола Саркози, почео да издржава казну: Затвор, тишина и књиге о правди
Луфтика пре 1 сатјош 38 повезаних

Руски експерт: Нове санкције ЕУ неће оставити Србију без руског гаса
Форбес пре 27 минутајош 34 повезане

Лавров о разговору са Рубиом: Прекид ватре значио би да Украјина остаје под контролом нациста
Спутник пре 12 минутајош 53 повезане

„Иза овога стоји Кијев“: За 24 сата плануле Молова и Лукоилова рафинерија
Данас пре 2 сатајош 27 повезаних