Повезане вести
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Београду
Н1 Инфо 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија се у Београду вакцинисао против коронавируса. „У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници, па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Београду
Нова 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против коронавируса. “У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници, па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Шербеџија у Београду примио вакцину против короне Ово је разлог због ког је то урадио у Србији: "и многи моји пријатељи из…
Блиц 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против корона вируса. - У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Вести дана »

Вучић: Криза у БиХ постаје жариште неизвесности, учинићемо све да сачувамо мир и стабилност
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Путин срдачно дочекао Трамповог "специјалца" за Украјину: Ово је била тема састанка од 3 сата у Кремљу
Мондо пре 45 минутајош 39 повезаних

Послушаћу само вољу народа! Председник Републике Српске након што му је ЦИК БиХ одузео мандат
Ало пре 46 минутајош 179 повезаних

Министарство: Спречен промет зараженог пилећег меса, отклоњења опасност по здравље људи
НИН пре 3 сатајош 36 повезаних