Povezane vesti
Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu
N1 Info 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija se u Beogradu vakcinisao protiv koronavirusa. „U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici, pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi… »
Šerbedžija: Vakcinisao sam se u Beogradu
Nova 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija u Beogradu se vakcinisao protiv koronavirusa. “U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici, pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi… »
Šerbedžija u Beogradu primio vakcinu protiv korone Ovo je razlog zbog kog je to uradio u Srbiji: "i mnogi moji prijatelji iz…
Blic 29.03.2021
Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija u Beogradu se vakcinisao protiv korona virusa. - U Beogradu sam to učinio, jer nisu u Evropskoj zajednici pa mogu da nabave svojim kanalima vakcine i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Studenti i profesori traže da dekan postupi časno i podnese ostavku, policija ne da studentima da se približe
Nova pre 24 minutajoš 68 povezanih

Transkript celog razgovora direktora Junajted grupe i Telekoma: „Moram tu kompaniju da učinim veoma malom u Srbiji“
Nedeljnik pre 4 satijoš 91 povezana

Prosečan račun za struju biće veći za 200 dinara: Dodatni popusti za najugroženije kupce, povoljnosti za mala preduzeća
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih

„Orlovi“ opet u plavom: Srbija u novim dresovima napada Englesku i Letoniju! Ostoja mijailović o pričama da je skupo gledati Partizan: „Ovakvi igrači i ovakve ambicije moraju da se opravdaju finansijskim sredstvima“
Hot sport pre 59 minutajoš 33 povezane

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 3 satajoš 76 povezanih