Повезане вести
Шербеџија се вакцинисао у Београду! Ово је разлог зашто је то урадио баш у Србији...
Прва 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против корона вируса. "У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Србији, одлично су то обавили
Спутник 29.03.2021
Глумац Раде Шербеџија је вакцину примио у Београду, а за сарајевски Аваз је казао да су многи ишли због тога у Србију, која је "то одлично обавила" и позвао све који могу да учине то исто. "То су све одлично обавили, тако да су… »
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Србији, одлично су то обавили
Политика 29.03.2021
САРАЈЕВО - Глумац Раде Шербеџија је вакцину примио у Београду, а за сарајевски Аваз је казао да су многи ишли због тога у Србију, која је „то одлично обавила” и позвао све који могу да учине то исто. „То су све одлично обавили… »
Примио сам вакцину против короне у Београду! Раде Шербеџија открио због чега је то урадио баш у Србији!
Курир 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија открио је да се у Београду се вакцинисао против корона вируса. - У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су… »
Вести дана »
Лазар Динић: Тукли ме док ми нису сломили кости главе и док нисам пристао да кажем да је "Аца председник"
Н1 Инфо пре 4 сатијош 9 повезаних
Н1: Хаковани здравствени подаци грађана Србије, углавном гинеколошки
Решетка пре 2 сатајош 6 повезаних
Пашић (ССП): Власт одбија Закон родитељ-неговатељ, родитељи протестују
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних
Почео повратак на Месец после пола века! Људи ће први пут у историји отпутовати најдаље од Земље, а најопаснија мисија тек стиже
Блиц пре 40 минутајош 56 повезаних