Повезане вести
Шербеџија се вакцинисао у Београду! Ово је разлог зашто је то урадио баш у Србији...
Прва 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против корона вируса. "У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично… »
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Србији, одлично су то обавили
Спутник 29.03.2021
Глумац Раде Шербеџија је вакцину примио у Београду, а за сарајевски Аваз је казао да су многи ишли због тога у Србију, која је "то одлично обавила" и позвао све који могу да учине то исто. "То су све одлично обавили, тако да су… »
Шербеџија: Вакцинисао сам се у Србији, одлично су то обавили
Политика 29.03.2021
САРАЈЕВО - Глумац Раде Шербеџија је вакцину примио у Београду, а за сарајевски Аваз је казао да су многи ишли због тога у Србију, која је „то одлично обавила” и позвао све који могу да учине то исто. „То су све одлично обавили… »
Примио сам вакцину против короне у Београду! Раде Шербеџија открио због чега је то урадио баш у Србији!
Курир 29.03.2021
Прослављени глумац Раде Шербеџија открио је да се у Београду се вакцинисао против корона вируса. - У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су… »
Вести дана »
Циклон доноси кишу и хладније време: Србија под облацима 5. децембра
Глас југа пре 59 минутајош 14 повезаних
Рекламна агенција сувласник Београдске аутобуске станице: Фирма Игора Жежеља трећи акционар
Форбес пре 1 сатјош 2 повезане
Преминула једна рањена жена, другој се лекари боре за живот. Починилац злочина у Међимурју и даље у бекству
Ало пре 24 минутајош 8 повезаних
Хитна помоћ: Мушкарац погинуо на железничкој станици у Земуну када је на њега налетео воз
Данас пре 29 минутајош 13 повезаних