Повезане вести
Вучић за Фајненшл тајмс: Вакцинисаћу целу нацију
Политика 29.03.2021
ЛОНДОН - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би план Европске уније о ограничавању извоза вакцина против корона вируса могао да угрози програм вакцинације у Србији. „Како могу то да учине? Сматрам да не желе то јер… »
Вучић за стране медије: "Вакцинисаћу целу нацију!"
Правда 29.03.2021
Осуђујући планове ЕУ као "грозне", Вучић је додао да је Србија већ платила Фајзеру дозе и договорила транше. - Не разумем како могу да уклоне мене који сам већ платио и имам договорен дан испоруке - рекао је. ФТ наводи да је… »
Вучић за ФТ: Блокада извоза вакцина из ЕУ могла би да утиче на програм вакцинације у Србији
Данас 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је за данашњи Фајненшел тајмс (Финанциал Тимес – ФТ) да би потенцијално ограничавање извоза вакцина против ковида-19 из ЕУ могло да угрози процес вакцинације у Србији. „Како могу то да… »
"Вакцинисаћу целу нацију" Вучић за Фајненшел тајмс - председник о одлукама ЕУ и пандемији корона вируса
Србија данас 29.03.2021
Вучић је одбио да открије цену вакцине, али је рекао да је Београд пристао да са Синофармом подели информације прикупљене из програма вакцинације. Председник Србије за данашњи Фајненшел тајмс каже да би потенцијално… »
Вучић за ФТ: Блокада извоза из ЕУ могла би да утиче на вакцинацију у Србији
Н1 Инфо 29.03.2021
Председник Александар Вучић рекао је за Фајненшел тајмс да би потенцијално ограничавање извоза вакцина против ковида-19 из ЕУ могло да угрози процес вакцинације у Србији. „Како могу то да ураде? Мислим да то неће учинити, јер то… »
Вучић: Ако ЕУ блокира извоз вакцина, у Србији ће бити бесни
Нова 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је за данашњи Фајненшел тајмс (Финанциал Тимес - ФТ) да би потенцијално ограничавање извоза вакцина против ковида-19 из ЕУ могло да угрози процес вакцинације у Србији. “Како могу то да… »
Вести дана »
"Америка моли Русију за мир" Путин је коначно остварио свој циљ: Кремљ игра своју игру и користи Трампову слабост
Блиц пре 4 минутајош 50 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 4 минутајош 24 повезане
Бајатовић: Стечај за НИС лоша опција, нисам за национализацију
Еуроневс пре 54 минутајош 21 повезана
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 3 сатајош 55 повезаних