Повезане вести

"Из дебеле жене претварам се у добру рибу" Звезда "Гранда" смршала 80 кг, али због једног је хтела да одустане

"Из дебеле жене претварам се у добру рибу" Звезда "Гранда" смршала 80 кг, али због једног је хтела да одустане

Блиц 29.03.2021
Крстиња Тодоровић, учесница "Звезда Гранда", у последњој емитованој емисији, која је на програму била прошле суботе, поново је одушевила жири и публику, како певањем, тако и изгледом. Крстиња је својевремено имала 145… »
Од дебеле жене претварам се у добру рибу: Звезда Гранда смршала 75 кила и запалила студио - Није ми било свеједно (фото)

Од дебеле жене претварам се у добру рибу: Звезда Гранда смршала 75 кила и запалила студио - Није ми било свеједно (фото)

Мондо 29.03.2021
Није било ни лако. Није било ни лако. Учесница музичког такмичења "Звезде Гранда" Крстиња Тодоровић, појавила се недавно на сцени и одушевила све у студију. Она је драстично је смршала након операције смањења желуца. Крстиња… »
Из дебеле жене претворила сам се у добру рибу: Кристиња је имала 145 КГ, смршала 75 КГ, а хтела је да одустане због овог

Из дебеле жене претворила сам се у добру рибу: Кристиња је имала 145 КГ, смршала 75 КГ, а хтела је да одустане због овог

Курир 29.03.2021
Хтела да одустане од мршављења, а сад поносно признаје: Такмичарка Крстиња Тодоровић, која је имала 145 килограма а после операције смањења желуца смршала је чак 75 килограма, распаметила је жири "Звезда Гранда" а некадашња… »

Вести дана »