Povezane vesti
Početkom marta izručen iz Srbije: Tužilaštvo BiH tražiće još dva meseca pritvora za Darka Eleza
Blic 29.03.2021
Tužilaštvo BiH uputiće sutra Sudu BiH predlog da se Darku Elezu produži pritvor još za dva meseca. Jednomesečni pritvor Elezu koji je početkom marta izručen iz Srbije BiH, ističe 5. aprila. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, uticaja na… »
Elez ostaje iza rešetaka? Zbog opasnosti od bekstva, tužilaštvo će uputiti predlog da mu se produži pritvor
Mondo 29.03.2021
Jednomesečni pritvor Elezu koji je početkom marta izručen iz Srbije BiH, ističe 5. aprila. Jednomesečni pritvor Elezu koji je početkom marta izručen iz Srbije BiH, ističe 5. aprila. Tužilaštvo BiH uputiće sutra Sudu BiH predlog da se Darku Elezu produži… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 5 minutajoš 35 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 10 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 55 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 30 minutajoš 26 povezanih