Povezane vesti
Predstavnici Skupštine grada i Instituta "NS seme" posetili "Zemlju živih"
Moj Novi Sad 29.03.2021
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović i zamenik direktora Instituta "NS seme" Vuk Radojević posetili su danas terapijsku zajednicu "Zemlja živih" pri koviljskom manastiru. Ova poseta je iskorišćena je da bi štićenicima u… »
Podrška štićenicima zajednice “Zemlja živih”
RTV 29.03.2021
NOVI SAD - Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović posetila je danas, zajedno sa zamenikom direktora Instituta “NS seme” Vukom Radojevićem, terapijsku zajednicu “Zemlja živih” pri manastiru u Kovilju. Današnja poseta… »
Predsednica Skupštine grada posetila zajednicu „Zemlja živih“
Dnevnik 29.03.2021
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović posetila je danas, zajedno sa zamenikom direktora Instituta „NS seme“ Vukom Radojevićem, terapijsku zajednicu „Zemlja živih“ pri manastiru u Kovilju. Današnja poseta iskorišćena je da… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Meteorološki džumbus! Ovi delovi Srbije su prvi na udaru kišnih epizoda, temperatura pada na 0, a onda skok do skoro 30?! Detaljna prognoza za 10 dana
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 5 satijoš 14 povezanih

Francuska vlada preživela prvo glasanje o poverenju, premijer zamrznuo penzione reforme
Danas pre 4 satijoš 22 povezane