Povezane vesti
"Bio sam slomljen" vojaž prvi put progovorio o raskidu sa breskvicom: "Nedostaju mi naši lepi momenti"
Blic 29.03.2021
Tinejdžere je jako pogodio raskid njihovih idola Mihajla Veruovića Vojaža i Anđele Ignjatović Breskvice. Društvene mreže brujale su samo o tome, a njih dvoje su vešto izbegavali da odgovore na pitanje šta je razlog njihovog raskida. A sada je… »
Breskvica je mene ostavila: Vojaž prvi put o raskidu sa Anđelom - bila je moja prva ljubav u koju ću se i dalje kleti
Mondo 29.03.2021
Mladi reper otkrio i šta misli o fizičkoj promeni bivše devojke. Mladi reper otkrio i šta misli o fizičkoj promeni bivše devojke. Velika prašina podigla se nakon što su Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Iganjatović Breskvica raskinuli. Fanovi su… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 4 satijoš 1 povezana