Повезане вести
Вучић: Представници великих сила су ми у лице рекли да не желе снажну Србију! Никад нећу да напустим ову земљу
Курир 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић говорио је у "Ћирилици" на ТВ Хепи о свим актуелним темама - борби са корона вирусом, вакцинацији, мерама, извештају Европског парламента, организованом криминалу, ситуацији у региону... Почетак… »
"Некоме смо сачували живот" Вучић: Вакцинисање сигнал да можемо заједно напред
Србија данас 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изразио је задовољство због грађана из региона који су дошли у Србију да се вакцинишу. - Задовољан сам што смо могли некоме да сачувамо некоме живот. Неко ће рећи гужва за два дана, али то је… »
Председник: Неки људи из ЕУ су се изгубили у времену, речено ми је да Србија мора да буде скромнија и понизнија
РТВ 29.03.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас да је вакцинисање грађане из целог региона, протеклог викенда, био важан сигнал да регион заједно може брзо да напредује. Вучић је, у емисији „Ћирилица“ ТВ Хепи… »
Вести дана »

Живела Србија! Војна парада почиње у 11 часова! За посетиоце се капије отварају у 8.30, улаз бесплатан и то на ове 2 локације
Ало пре 57 минутајош 6 повезаних

Свеже јутро, а онда... Ево шта нас чека с временом данас! Ускоро хладан туш
Ало пре 57 минутајош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане