Povezane vesti
Vučić: Predstavnici velikih sila su mi u lice rekli da ne žele snažnu Srbiju! Nikad neću da napustim ovu zemlju
Kurir 29.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u "Ćirilici" na TV Hepi o svim aktuelnim temama - borbi sa korona virusom, vakcinaciji, merama, izveštaju Evropskog parlamenta, organizovanom kriminalu, situaciji u regionu... Početak emisije kasnio je… »
"Nekome smo sačuvali život" Vučić: Vakcinisanje signal da možemo zajedno napred
Srbija danas 29.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zadovoljstvo zbog građana iz regiona koji su došli u Srbiju da se vakcinišu. - Zadovoljan sam što smo mogli nekome da sačuvamo nekome život. Neko će reći gužva za dva dana, ali to je mali broj… »
Predsednik: Neki ljudi iz EU su se izgubili u vremenu, rečeno mi je da Srbija mora da bude skromnija i poniznija
RTV 29.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je vakcinisanje građane iz celog regiona, proteklog vikenda, bio važan signal da region zajedno može brzo da napreduje. Vučić je, u emisiji „Ćirilica“ TV Hepi, kazao da je… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Savo nije otišao zbog plate: Milošević je napustio Partizan zbog Kerkeza
Danas pre 24 minutajoš 32 povezane
Ko je direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se izvinjavao premijeru Vučeviću i zbog kog su đaci izašli na protest
Nova pre 4 satijoš 21 povezana
Eksplozija u Zubinom Potoku: Političke optužbe i napadi na Srbiju
Mondo pre 47 minutajoš 21 povezana
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih