Повезане вести

Покушевски за Нова.рс: У Оклахоми ми сада верују

Покушевски за Нова.рс: У Оклахоми ми сада верују

Нова 30.03.2021
Алексеј Покушевски, иако најмлађи у НБА лиги намеће се као статер Оклахома Сити Тандера, а његова игра је током марта постала још разноврснија. За Нова.рс је говорио о напретку, вери коју имају у њега у Оклахоми и закуцавањима… »
Тренер Оклахоме за Нова.рс: Покушевски је ускочио у игру

Тренер Оклахоме за Нова.рс: Покушевски је ускочио у игру

Нова 30.03.2021
Алексеј Покушевски наставља да руши све границе и већ сада израста у једног од лидера Оклахома Ситија. Након пораза од Далас Маверикса (127:106) тренер Тандера Марк Дегнолт објаснио је за Нова.рс како гледа на развој српског… »
‘У клубу ми сви верују’: Алексеј Покушевски открио тајну његових сјајних игара у последње време (видео)

‘У клубу ми сви верују’: Алексеј Покушевски открио тајну његових сјајних игара у последње време (видео)

Хот спорт 30.03.2021
Српски кошаркаш Алексеј Покушевски пружа све боље партије у НБА лиги. Једну од најбољих рола пружио је ноћас, али она нажалост није била довољна да се однесе победа против Маверикса и Луке Дончића. Српски играч стао је на два… »
Сви верују у Покушевског!

Сви верују у Покушевског!

Спортске.нет 30.03.2021
Алексеј Покушевски је одиграо сјајну утакмицу. Против Даласа је уписао 21 поен, додао 6 скокова и 2 асистенције, а добро је скаутирао тим Даласа, тачније Кристапса Порзингиса. "Он никада не жури када хоће да шутира тројку. Гледао… »
Бјелица дебитовао и - победио! Мајами се после црне серије вратио тријумфима, првом после шест узастопних пораза

Бјелица дебитовао и - победио! Мајами се после црне серије вратио тријумфима, првом после шест узастопних пораза

Спортал блиц 30.03.2021
је на новом почетку. и прешао у Мајами није му дуго требало да упише и дебитантски наступ који неће памтити по индивидуалном учинку, али хоће по победи свог тима над 98:88. Тако је Мајами прекинуо црну серију у и против Њујорка… »
Немања Бјелица први пут у дресу Мајамија: Није одушевио на дебију, али је већ постао талија - коначно победа! (видео)

Немања Бјелица први пут у дресу Мајамија: Није одушевио на дебију, али је већ постао талија - коначно победа! (видео)

Мондо 30.03.2021
Навијачи тима са Флориде се већ шале да су непобедиви када је Бјелица у њиховом тиму. Навијачи тима са Флориде се већ шале да су непобедиви када је Бјелица у њиховом тиму. Немања Бјелица је дебитовао за нови клуб - Мајами је… »
Бруклин гази редом: Трипл-дабл Хардена, Мајами преслишао Никсе (видео)

Бруклин гази редом: Трипл-дабл Хардена, Мајами преслишао Никсе (видео)

Моззарт спорт 30.03.2021
Немања Бјелица није се уписао у листу стрелаца. Немања Бјелица је пре неколико дана променио одоро. Дрес Сакрамента заменио је Мајамијевим, а дебитантски наступ неће памтити по индивидуалном учинку, али хоће по тријумфу… »

Вести дана »