Повезане вести
Филип Плејн искулирао Бубамару: Џаба што јој све пуно кошта, обезбеђење је није пустило близу њега!
Вести онлине 30.03.2021
Дара Бубамара покушала је да дође до свог омиљеног дизајнера Филипа Плејна током његове прошлонедељне посете Београду. Чим је чула да је немачки модни креатор у главном граду, она је похитала да га упозна. Како наводи наш… »
Дара Бубамара јурила плејна по Београду? Направила сцену испред ресторана - "Мене не пуштате? Знате ли ко сам ја?!"
Мондо 30.03.2021
Према наводима медија, обезбеђење је није пуштало, па је направила праву драму. Према наводима медија, обезбеђење је није пуштало, па је направила праву драму. Светски познати модни дизајнер Филип Плејн недавно је био у посети… »
"Да ли ви бре знате ко сам ја?": Дара Бубамара прогањала филипа плејна по Београду: Реаговало обезбеђење
Блиц 29.03.2021
Чувени дизајнер Филип Плејн посетио је Београд, а певачица Дара Бубамара наводно је на све начине покушала да дође до њега, пишу домаћи медији. Како наводи извор, Бубамара је видела на Инстаграму у ком ресторану руча Плејн па је… »
Вести дана »
Русија покренула масовни напад на војна предузећа и енергетске објекте Украјине
РТВ пре 4 сатијош 28 повезаних
Сутра облачно и хладно у Србији: Киша, магла на планинама и температуре до 10°Ц
Сербиан Невс Медиа пре 9 минутајош 26 повезаних