Повезане вести

Човић напушта звезду? Први човек црвено-белих после десет година најавио одлазак: "Добро ћу размислити шта даље!"

Човић напушта звезду? Први човек црвено-белих после десет година најавио одлазак: "Добро ћу размислити шта даље!"

Спортал блиц 30.03.2021
Председник , најавио је могућ одлазак са места првог човека клуба са Малог Калемегдана. Он је на челу клуба од 2011. године и до сада је са црвено-белима направио бројне успешне резултате. Човић је почетком фебруара открио да је… »
Човић и Звезда, да ли је време за крај?

Човић и Звезда, да ли је време за крај?

Спортске.нет 30.03.2021
Први човек Црвене звезде мтс, Небојша Човић, у разговору за "БХ баскет" најавио је потенцијални одлазак из клуба. Разлог - истек уговора на лето. "Мандат у Звезди ми истиче на лето, а после свега са короном, добро ћу да размислим… »
Човић напушта звезду? Мандат ми истиче на лето, а после свега са короном, добро ћу да размислим

Човић напушта звезду? Мандат ми истиче на лето, а после свега са короном, добро ћу да размислим

Вечерње новости 29.03.2021
Небојша Човић председник Црвене звезде није сигуран да ли ће остати у клубу након истека уговора. Човић је у разговору за "БХ Баскет" говорио о многим темама између осталог о његовом одласку из клуба. - Мандат у Звезди ми истиче… »

Вести дана »