Povezane vesti

Čović napušta zvezdu? Prvi čovek crveno-belih posle deset godina najavio odlazak: "Dobro ću razmisliti šta dalje!"

Čović napušta zvezdu? Prvi čovek crveno-belih posle deset godina najavio odlazak: "Dobro ću razmisliti šta dalje!"

Sportal blic 30.03.2021
Predsednik , najavio je moguć odlazak sa mesta prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana. On je na čelu kluba od 2011. godine i do sada je sa crveno-belima napravio brojne uspešne rezultate. Čović je početkom februara otkrio da je nakon zaraze korona… »
Čović i Zvezda, da li je vreme za kraj?

Čović i Zvezda, da li je vreme za kraj?

Sportske.net 30.03.2021
Prvi čovek Crvene zvezde mts, Nebojša Čović, u razgovoru za "BH basket" najavio je potencijalni odlazak iz kluba. Razlog - istek ugovora na leto. "Mandat u Zvezdi mi ističe na leto, a posle svega sa koronom, dobro ću da razmislim šta dalje", rekao je… »
Čović napušta zvezdu? Mandat mi ističe na leto, a posle svega sa koronom, dobro ću da razmislim

Čović napušta zvezdu? Mandat mi ističe na leto, a posle svega sa koronom, dobro ću da razmislim

Večernje novosti 29.03.2021
Nebojša Čović predsednik Crvene zvezde nije siguran da li će ostati u klubu nakon isteka ugovora. Čović je u razgovoru za "BH Basket" govorio o mnogim temama između ostalog o njegovom odlasku iz kluba. - Mandat u Zvezdi mi ističe na leto, a posle svega s… »

Vesti dana »

Srbija prikazuje “Snagu jedinstva” na vojnoj paradi

Srbija prikazuje “Snagu jedinstva” na vojnoj paradi

Serbian News Media pre 55 minutajoš 11 povezanih
Iznervirao Srbe, pa postao najbolji na Evrobasketu

Iznervirao Srbe, pa postao najbolji na Evrobasketu

Nova pre 40 minutajoš 14 povezanih
MUP: U Novom Sadu nije korišćen CN gas

MUP: U Novom Sadu nije korišćen CN gas

NIN pre 10 minutajoš 9 povezanih