Povezane vesti
Isključenja struje za sredu, 31. mart
Dnevnik 30.03.2021
Zbog održavanja mreže, struju u sredu neće imati: NOVI SAD: Šafarikova 25-27 od 08.30 – 10.30 Rumenački put – benzinska pumpa; Rumenački put 50 od 11.00 do 13.00 FUTOG: Deo naselja Futog od ulice: Železnička, Nade Dimić, Grmečka, Marka Jelasića, Dušana… »
Isključenja struje za sredu, 31. mart
Moj Novi Sad 30.03.2021
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada, Futoga i Luga. • od 8.30 do 10.30 sati: Šafarikova 25-27 • od 11 do 13 sati: Rumenački put – benzinska pumpa, Rumenački put 50 • od… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 6 minutajoš 20 povezanih
Nevreme stiže na jug Srbije: Mogući grad i jak vetar, u Nišu do 31 stepen – evo kakvo vreme sledi narednih dana
Glas juga pre 21 minutajoš 17 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih