Povezane vesti
"Prvi honorar mi je bio 50 dinara": Ognjen Amidžić se prisetio svojih početaka: "Na televiziji sam volontirao 5 godina"
Blic 30.03.2021
Ognjen Amidžić danas je jedan od najpopularnijih voditelja na našim prostorima. Njegova emisija "Amidži šou" ima veliku gledanost, ali nije uvek bilo tako. Naime, on je sada progovorio je o svojim počecima, te otkrio kako je zaradio svoj prvi… »
Prvi honorar mi je bio 50 dinara: Ovo niko nije znao o Ognjenu Amidžiću - voditelj iskreno o početku karijere!
Mondo 30.03.2021
Nikad iskreniji o karijeri i počecima. Nikad iskreniji o karijeri i počecima. Nedavno je otkriveno da je poznata voditeljka i rođaka Ognjena Amidžića Aleksandra Jeftanović delom zaslužna za početak njegove saradnje sa televizijom Pink, a voditelj… »
Vesti dana »
"Draganče, hvala Vam na poštovanju, zauvek ću Vas pamititi po dobru": Snajka Ivice Dačića se oprostila od Palme, Milica podelila fotografiju sa njim
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 10 satijoš 3 povezane
Nikola Jokić dobio sina! Posle Ognjene, stiglo i drugo dete, tata odmah proslavio!
Mondo pre 50 minutajoš 10 povezanih
Koju poruku je Putin hteo da pošalje Zapadu lansiranjem rakete "orešnik": "Ovo je bilo upozorenje Americi"
Blic pre 55 minutajoš 3 povezane