Повезане вести

Након што је раскинула веридбу: Тамара Ђурић проговорила о бившем партнеру: "Нека иде он код своје мајке, не може мене нико да…

Након што је раскинула веридбу: Тамара Ђурић проговорила о бившем партнеру: "Нека иде он код своје мајке, не може мене нико да…

Блиц 30.03.2021
Старлета Тамара Ђурић недавно је раскинула веридбу са извесним Николом са којим има ћеркицу. Свог сада већ бившег вереника скривала је од очију јавности, а сада је решила да проговори о њиховом растанку. - То се одлагало. Увек… »
Тамара Ђурић ОСТАВИЛА оца свог детета! Ово их је РАСТАВИЛО!

Тамара Ђурић ОСТАВИЛА оца свог детета! Ово их је РАСТАВИЛО!

Свет & Скандал 30.03.2021
Старлета Тамара Ђурић раскинула је емотивну везу са Николом, са којим је пре неколико месеци добила ћерку која носи њено име. Иако се чинило да је старлета коначно пронашла своју срећу поред Николе, пар је, на изненађење свих… »
Не може мене нико да малтретира, нек' иде код маме: Тамара Ђурић први пут о раскиду - открила све детаље!

Не може мене нико да малтретира, нек' иде код маме: Тамара Ђурић први пут о раскиду - открила све детаље!

Мондо 30.03.2021
Старлета проговорила о раскиду са вереником. Старлета проговорила о раскиду са вереником. Тамара Ђурић недавно је домаћим медијима потврдила гласине о раскиду веридбе са Николом Качаревићем са којим је пре три месеца добила… »
Тамара Ђурић открила разлоге бурног раскида, он је направио грешку коју раде многи мушкарци!

Тамара Ђурић открила разлоге бурног раскида, он је направио грешку коју раде многи мушкарци!

Вести онлине 30.03.2021
Пре неколико дана као бомба је одјекнула вест да је медијска личност Тамара Ђурић ставила тачку на везу са оцем свог детета, Николом и то само три месеца после порођаја. Иако су њих двоје планирају да се венчају у јуну прошле… »

Вести дана »