Povezane vesti
"Bio sam kao leptirić,: Ali..." Ikonopisac na sve načine pokušao da opravda svirepo ubistvo žene, pa na kraju priznao: "Krv je…
Blic 30.03.2021
"Zašto se traži najstroža kazna kada nikome nisam učinio ništa nažao osim tog dana. Kriv sam, grize me savest. Krv je na mojim rukama..." Rekao je danas, u završnom obraćanju pred sudom, ikonopisac Vladan Grahovac, koji je optužen za ubistvo starice… »
Presuda ikonopiscu za ubistvo Nišlijke u petak
RTV 30.03.2021
NIŠ - Suđenje ikonopiscu Vladanu Grahovcu (27), optuženom za ubistvo Nišlijke Jelice Tatarovski (82) 1. septembra 2019. godine, danas je okončano u Višem sudu u Nišu, a izricanje prvostpene presude zakazano je za petak, 2. april. U završnim rečima… »
Ubica starice iz Niša: “Za mene je eutanazija”
Nova 30.03.2021
"Kriv sam grize me savest, krv je na mojim rukama. Sanjam Jelicu Tatarovski koja mi u snu oprašta monstruozno delo koje sam počinio. Šteta što ne postoji eutanazija, jer bi to bila jedina prava kazna za mene", ovim rečima u završnoj reči sudu se obratio… »
"Krv je na mojim rukama": Ikonopiscu koji je svirepo ubio Jelicu preti 40 godina robije i danas se obratio sudu: "Za mene bi…
Blic 30.03.2021
"Kriv sam grize me savest, krv je na mojim rukama. Sanjam Jelicu Tatarovski koja mi u snu oprašta monstruozno delo koje sam počinio. Šteta što ne postoji eutanazija, jer bi to bila jedina prava kazna za mene." Ovim rečima u završnoj reči sudu se obratio… »
Vesti dana »

Amerika odustaje od oštrih mera prema Kini: Tramp želi sastanak sa Sijem, pregovori u Stokholmu
Telegraf pre 13 minutajoš 13 povezanih