Повезане вести
Хорор сцена у словеначкој скупштини: Мушкарац са моторном тестером у рукама покушао да улети у парламент
Србија данас 31.03.2021
У полицији су потврдили да су позвани због овог случаја око 19 часова, као и да је изгредник ухапшен. Један мушкарац покушао је данас да упадне са моторном тестером у здање парламента Словеније узвикујући "доста ми је локдауна"… »
Словенија, покушао да упадне у Парламент с моторном тестером узвикујући "доста ми је локдауна"
РТС 31.03.2021
Један мушкарац покушао је да упадне са моторном тестером у здање парламента Словеније узвикујући "доста ми је локдауна", али су га припадници безбедносне службе зауставили на главном улазу. У инциденту нико није повређен, нити… »
"Доста ми је локдауна": Словенац покушао у зграду парламента да уђе са моторном тестером
Вечерње новости 31.03.2021
ЈЕДАН мушкарац покушао је данас да упадне са моторном тестером у здање парламента Словеније узвикујући "доста ми је локдауна", али су га припадници безбедносне службе зауставили на главном улазу. Нико није повређен у овом… »
Покушао да уђе са тестером у словеначки парламент, викао "Доста ми је локдауна"
Телеграф 31.03.2021
Када је нападач покушао да упадне у скупштину, у току је била расправа о разрешењу председавајућег Игора Зорчића. Један мушкарац покушао је данас да упадне са моторном тестером у здање парламента Словеније узвикујући "доста ми… »
Вести дана »

"Главом разбила стакло и излетела напоље": Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице (Фото)
Мондо пре 4 сатијош 118 повезаних

Крагујевчани против луна парка у близини Шумарица, након бурне реакције грађана постављање обустављено
Нова пре 38 минутајош 28 повезаних

План САД за деескалацију стања у БиХ: У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам
Бета пре 4 сатијош 26 повезаних