Povezane vesti
Pokušao da upadne u Parlament Slovenije s motornom testerom uzvikujući "dosta mi je lokdauna"
Radio 021 31.03.2021
Jedan muškarac pokušao je da upadne sa motornom testerom u zdanje parlamenta Slovenije uzvikujući "dosta mi je lokdauna", ali su ga pripadnici obezbeđenja zaustavili na glavnom ulazu. U incidentu niko nije povređen, niti je događaj uticao na rad… »
S motornom testerom pokušao da uđe u parlament, vikao "dosta mi je lokdauna"
Sputnik 31.03.2021
Jedan muškarac pokušao je da upadne sa motornom testerom u zdanje parlamenta Slovenije uzvikujući "dosta mi je lokdauna". Incident se dogodio u utorak, a muškarca su savladali pripadnici bezbednosne službe i on je zaustavljen već na glavnom ulazu. Niko… »
Vesti dana »
Tramp evakuisan: Šta znamo o pucnjavi tokom godišnje večere za izveštače iz Bele kuće
BBC News pre 59 minutajoš 56 povezanih
Pucnjava na večeri dopsinika Bele kuće: Tramp evakuisan, Melanija se krila ispod stola, napadač uhapšen, ranjen agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 81 povezana
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 1 satjoš 73 povezane
Volodimir se vratio u Pripjat prvi put posle katastrofe u Černobilju: Evo šta je pronašao u stanu iz kojeg je otišao nakon nuklearne havarije pre 40 godina
Kurir pre 24 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 14 minutajoš 20 povezanih