Povezane vesti
Još nismo bezbedni: Koliko vakcinisanih je potrebno da bismo pobedili koronu, Dr Šekler: "Uništava nas mentalitet potrošača"…
Blic 31.03.2021
Uništava nas mentalitet potrošača, i društvo smo kod kog sve mora da bude na akciji i na popustu, rekao je virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler i time objasnio zašto je opao broj vakcinisanja naših građana protiv korona virusa. - Ne znam šta je tačno… »
U mojoj kafani su se skoro svi vakcinisali! Dr Šekler objasnio najveći problem - "ovo mi je najstrašnije"!
Mondo 31.03.2021
Mikrobiolog uživo komentarisao vakcinaciju i ljude koji joj se odupiru! Mikrobiolog uživo komentarisao vakcinaciju i ljude koji joj se odupiru! Mikrobiolog dr Milanko Šekler pričao je u Jutarnjem programu o vakcinaciji, "zatupljenosti" koja vodi u njeno… »
Vakcinišete seljaku kokošku, a ona se razboli: Dr Šekler slikovito objasnio šta moramo da uradimo da bi brojke opale!
Mondo 31.03.2021
Uživo na Prvoj dao primer iz poljoprivrede, tako da svi razumeju! Uživo na Prvoj dao primer iz poljoprivrede, tako da svi razumeju! Mikrobiolog dr Milanko Šekler pričao je u Jutarnjem programu o vakcinaciji, " zatupljenosti" koja vodi u njeno izbegavanje… »
Vesti dana »
Izrael pokušava da prekine pregovore - nastavljaju se udari na Liban (video)
Pravda pre 35 minutajoš 56 povezanih
Posada Artemisa II bezbedno se vratila kući nakon istorijskog puta oko Meseca
Beta pre 45 minutajoš 32 povezane
(Video) Topić upisao dabl-dabl u porazu Oklahome od Denvera, Jokić nije igrao
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučević: „Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu“
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Zvezda se vratila na kolosek - Batler i Nvora namestili "nišanske sprave" VIDEO
B92 pre 50 minutajoš 26 povezanih