Povezane vesti
Oglasio se Vladimir Tomović i poslao snažnu poruku, ovo niko nije očekivao!
Vesti online 31.03.2021
Vladimir Tomović diskvalifikovan je u utorak uveče iz “Zadruge” jer je ucenjivao produkciju, što je prema njihovim pravila najstrože kažnjivo. Nakon izbacivanja iz takmičenja on nije imao priliku da se pozdravi sa ostalim učesnicima, već je morao na… »
Prva izjava vladimira tomovića: posle diskvalifikacije: "u šoku sam" Evo šta je rekao o povratku u "Zadrugu"
Blic 31.03.2021
Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan iz "Zadruge" jer je ucenjivao produkciju, što je prema njihovim pravila najstrože kažnjivo, se oglasio za domaće medije. - Po izlasku sam bio kod Vuka Moba, on je moj brat. Malo smo popričali, popili, čestitao… »
"Ne oseća se dobro": Posle diskvalifikacije se oglasio brat Vladimira Tomovića - Nisam u stanju... Razumite me!
Blic 31.03.2021
Vladimir Tomović juče je diskvalifikovan iz "Zadruge 4" zato što je ucenjivao produkciju, a sada se oglasio njegov brat Vladan i otkrio da se bivši zadrugar ne oseća najbolje. - Vladimir je trenutno u drugoj kući ja sam kod žene i deteta sada. Otišao je… »
Evo gde se Tomović nalazi posle diskvalifikacije iz "Zadruge": Boravi u domu srpskog pevača, osvanula fotka - "Brat za brata!"…
Blic 31.03.2021
Vladimir Tomović danas je diskvalifikovan iz "Zadruge 4", a odmah po napuštanju rijalitija otišao je u dom pevača Vuka Moba. Vladimir je izbačen iz "Zadruge 4" nakon što je pokušao da uceni produkciju, a kada je napustio imanje u Šimanovcima on je odmah… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ponovo promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana