Povezane vesti
“Terali su me na udaju, za svako ne, brutalno sam prebijana”
Nova 31.03.2021
Odnedavno su u svetu glavna teme postale masovne otmice dece u Nigeriji, a ovo je priča mlade žene koja je bila oteta u zloglasnom napadu na školu u Čiboku. Naomi Adamu, 24 godine u vreme napada, bila je najstarija od više od 270 studenata iz državne… »
Nigerija, žene i otmice: „Terali su me da se udam, nisam htela“ – oteta 24-godišnjakinja prkosila militantnoj grupi Boko Haram…
Danas 30.03.2021
Odnedavno je u svetu počelo često da se izveštava o masovnim otmicama dece u Nigeriji, a to posebno teško pada mladoj ženi koja je bila oteta u zloglasnom napadu na školu u Čiboku. Naomi Adamu je povučena. Dok govori, retko vas gleda u oči, glas joj je… »
Vesti dana »
"Geopolitičko zastrašivanje više nije pilo vodu": Koji su razlozi Orbanovog poraza i kako se opozicija prilagodila izbornom sistemu?
Insajder pre 15 minutajoš 122 povezane
Sve napetije pred početak blokade, Iran uporedio Amerikance sa gusarima! "Ako naše luke budu meta, nijedna u Persijskom zalivu neće biti bezbedna" (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 28 povezanih
Vučić čestitao Mađaru pobedu: Verujem u nastavak dobre saradnje Mađarske i Srbije
RTV pre 1 satjoš 34 povezane
Devojka u kritičnom stanju posle nesreće kod Aleksinca: Lekari se bore za njen život; Pritvor za vozača
B92 pre 5 minutajoš 22 povezane
Vreme u Srbiji menja kurs RHMZ upozorava: Danas sunčano i vetrovito, ali stiže promena vremena krajem dana
Dnevnik pre 2 satajoš 22 povezane