Povezane vesti
Nastavak verbalnog rata čelnika Hrvatske – ko je soko, ko nilski konj, a ko lepotan sa Pantovčaka
RTS 31.03.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović nastavio je sa uvredama na račun premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekao da je "nilski konj" sa, kako je kazao, "opakom naravi", dok je za sebe rekao da je soko. Plenković nije uzvratio istom merom. "Ja ću… »
Predsednik Hrvatske: Premijer Plenković je nilski konj, ja sam soko
Politika 31.03.2021
Plenković:Biram da ne odgovorim lepotanu s Pantovčaka. ZAGREB - Predsednik Zoran Milanović nastavio je danas sa uvredama na račun premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekao da je „nilski konj” sa, kako je kazao „opakom naravi”, dok je za sebe rekao… »
Haos u Hrvatskoj: Ko je soko, ko nilski konj, a ko lepotan sa Pantovčaka?
Vesti online 31.03.2021
Predsednik Zoran Milanović nastavio je sa uvredama na račun premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekao da je “nilski konj” sa, kako je kazao “opakom naravi”, dok je za sebe rekao da je soko. Plenković nije uzvratio istom merom. – Ja ću danas… »
Životinjsko carstvo u Hrvatskoj! Milanović: Plenković je nilski konj, ja sam soko
Večernje novosti 31.03.2021
PREDSEDNIK Zoran Milanović nastavio je danas sa uvredama na račun premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekao da je "nilski konj" sa, kako je kazao "opakom naravi", dok je za sebe rekao da je soko. Nakon polaganja venaca na Plitvicama, povodom… »
Verbalni rat Milanovića i Plenkovića se nastavlja: Ko je nilski konj, a ko soko?
RTV 31.03.2021
ZAGREB - Predsednik Zoran Milanović nastavio je danas sa uvredama na račun premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekao da je "nilski konj" sa, kako je kazao "opakom naravi", dok je za sebe rekao da je soko. Nakon polaganja venaca na Plitvicama… »
Vesti dana »
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 43 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
RHMZ: Temperature i do 40 stepeni, u naredna dva sata na širem području Beograda pljuskovi sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 75 povezanih