Povezane vesti
KiM, uhapšen Albanac osumnjičen za ratne zločine
RTS 31.03.2021
Albanac M. A, državljanin Srbije, uhapšen je na Kosovu i Metohiji zbog sumnje da je počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništva u Izbici kod Srbice. M. A. je priveden zbog sumnje da je "učestvovao u masakru u Izbici, tokom rata na Kosovu"… »
Uhapšen zbog ratnog zločina u Srbici
Nova 31.03.2021
Kosovska policija uhapsila je juče muškarca sa Kosova osumnjičenog za ratni zločin protiv civilnog stanovništva. U šturom saopštenju i bez drugih informacija o optužbama koje mu se stavljaju na teret, iz policije su naveli da je ovo krivično delo… »
Uhapšen muškarac osumnjičen za ratne zločine kod Srbice
RTS 31.03.2021
Kosovska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je u selu Izbica kod Srbice počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništva 1998. i 1999. godine. Osumnjičen muškarac uhapšen je juče, navedeno je u redovnom policijskom izveštaju, bez detalja o… »
Uhapšen muškarac s Kosova zbog ratnih zločina
Nova 31.03.2021
Kosovska policija uhapsila je juče muškarca sa Kosova osumnjičenog za ratni zločin protiv civilnog stanovništva. U šturom saopštenju i bez drugih informacija o optužbama koje mu se stavljaju na teret, iz policije su naveli da je ovo krivično delo… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen zbog sumnje da je sinoć napao policajce kod Filozofskog fakutleta
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 38 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

JANAF-u do 26. septembra produžena dozvola za transport nafte NIS-u
Ekapija pre 2 satajoš 37 povezanih

Gori asfalt širom regiona, a u ovim mestima jutros izmeren -1 stepen! Neverovatne temperature uoči paklenih 40 stepeni
Blic pre 49 minutajoš 40 povezanih