Povezane vesti
Hrvatica vakcinisana u Srbiji: Oduševila sam se na granici
Nova 31.03.2021
Među 22.000 stranaca koji su se zaključno s ponedeljkom vakcinisali u Srbiji bila je i Zinka Bardić iz Hrvatske. Zinka je svoje iskustvo od prijave na portalu eUprave pa do same imunizacije opisala u tekstu koji je probudio veliko interesovanje čitavog… »
Svi pričaju o Hrvatici koja se vakcinisala u Srbiji: Ne verujete šta su mi rekli policajci na granici
Noizz 31.03.2021
Među 22.000 stranaca koji su se zaključno sa ponedeljkom vakcinisali u Srbiji bila je i Zinka Bardić iz Hrvatske. Zinka je svoje iskustvo od prijave na portalu eUprave pa do same imunizacije opisala u tekstu koji je probudio veliko interesovanje čitavog… »
"Znate li šta mi je rekla vaša policija na izlasku iz Srbije?": Hrvatica o kojoj bruji cela Srbija otkriva šta se dogodilo…
Blic 31.03.2021
Među 22.000 stranaca koji su se zaključno sa ponedeljkom vakcinisali u Srbiji bila je i Zinka Bardić iz Hrvatske. Zinka je svoje iskustvo od prijave na portalu eUprave pa do same imunizacije opisala u tekstu koji je probudio veliko interesovanje čitavog… »
Vesti dana »
RIK: „Narodnoj Srbiji“ nedostaje još 67 pravno valjanih potpisa
In medija pre 46 minutajoš 43 povezane
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 12 minutajoš 63 povezane
Kuća od 700 kvadrata i poslovi vredni 176 miliona: Otkriveni šokantni detalji imovinske karte Hašima Tačija
Mondo pre 21 minutajoš 22 povezane
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 169 povezanih