Povezane vesti
Hrvatica vakcinisana u Srbiji: Oduševila sam se na granici
Nova 31.03.2021
Među 22.000 stranaca koji su se zaključno s ponedeljkom vakcinisali u Srbiji bila je i Zinka Bardić iz Hrvatske. Zinka je svoje iskustvo od prijave na portalu eUprave pa do same imunizacije opisala u tekstu koji je probudio veliko interesovanje čitavog… »
Svi pričaju o Hrvatici koja se vakcinisala u Srbiji: Ne verujete šta su mi rekli policajci na granici
Noizz 31.03.2021
Među 22.000 stranaca koji su se zaključno sa ponedeljkom vakcinisali u Srbiji bila je i Zinka Bardić iz Hrvatske. Zinka je svoje iskustvo od prijave na portalu eUprave pa do same imunizacije opisala u tekstu koji je probudio veliko interesovanje čitavog… »
"Znate li šta mi je rekla vaša policija na izlasku iz Srbije?": Hrvatica o kojoj bruji cela Srbija otkriva šta se dogodilo…
Blic 31.03.2021
Među 22.000 stranaca koji su se zaključno sa ponedeljkom vakcinisali u Srbiji bila je i Zinka Bardić iz Hrvatske. Zinka je svoje iskustvo od prijave na portalu eUprave pa do same imunizacije opisala u tekstu koji je probudio veliko interesovanje čitavog… »
Vesti dana »
Ima mrtvih, masa ranjeno - repriza 7. oktobra 2023: Hitno se oglasio Netanjahu, sirene zavijaju zbog terorističkog upada
Večernje novosti pre 27 minutajoš 22 povezane
Ništa od treće sreće! Aleksandra Krunić bez titule na Rolan Garosu
Dnevnik pre 12 minutajoš 24 povezane
Neizvesnost oko NIS-a i dalje traje, OFAK kratkim rokom pojačava pritisak na pregovarače
RTV pre 2 satajoš 14 povezanih
Talas lepog vremena u Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo, temperatura i do 31 stepen. Evo ko i gde može da strepi od kiše
Dnevnik pre 27 minutajoš 15 povezanih