Povezane vesti
"Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti": Plakati o važnosti vakcinacije i u gradskom prevozu
Blic 31.03.2021
"Zemlje koje imaju visok stepen imunizacije pobeđuju korona virus", istakla je danas sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i dodala da Grad Beograd ulaže u edukaciju sugrađana i samu vakcinaciju. - Želimo da putnici u javnom prevozu imaju… »
"Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti": Poruke o značaju imunizacije i u gradskom prevozu
Srbija danas 31.03.2021
Grad je pokrenuo inicijativu "Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti" Grad je pokrenuo inicijativu "Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti" koju su podržale javne ličnosti. Takođe, Grad je izvršio unutrašnje brendiranje autobusa, ali će i spoljašnjost… »
Vesti dana »
Obradović pričao o Realu i pomenuo Jaga: Fali nam iskustvo odigravanja velikih utakmica... Odluka o Brazilcu je u interesu kluba!
Kurir pre 59 minutajoš 33 povezane
Tanker s naftom probio Trampovu blokadu: Evo iz koje zemlje dolazi, zabrana ne zaustavlja saobraćaj u potpunosti
Kurir pre 23 minutajoš 113 povezane
Nepregledne kolone na ulazu za Beograd: Vozilima se ne vidi kraj, a tek sledi pakao: Na ovim deonicama se očekuju neviđene gužve
Blic pre 6 satijoš 22 povezane
Mediji: Mađar najavio obustavu emitovanja vesti na državnim medijima, traži "nepristrasno izveštavanje"
Blic pre 24 minutajoš 238 povezanih