Povezane vesti
"Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti": Plakati o važnosti vakcinacije i u gradskom prevozu
Blic 31.03.2021
"Zemlje koje imaju visok stepen imunizacije pobeđuju korona virus", istakla je danas sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i dodala da Grad Beograd ulaže u edukaciju sugrađana i samu vakcinaciju. - Želimo da putnici u javnom prevozu imaju… »
"Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti": Poruke o značaju imunizacije i u gradskom prevozu
Srbija danas 31.03.2021
Grad je pokrenuo inicijativu "Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti" Grad je pokrenuo inicijativu "Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti" koju su podržale javne ličnosti. Takođe, Grad je izvršio unutrašnje brendiranje autobusa, ali će i spoljašnjost… »
Vesti dana »

Jedna osoba upucana na dečjem igralištu u Beogradu na vodi! Uhapšen muškarac sa dve puške
Alo pre 4 satijoš 9 povezanih

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata
Politika pre 4 satijoš 5 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Neznatna promena: Zvanični srednji kurs danas je 117,1799 dinara za evro
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 3 satajoš 1 povezana