Povezane vesti

Danas uživa u milionima, a nekada brala kukuruz: Sofija o detinjstvu i čekanju u redovima - "Budili su nas u 6 ujutru"

Danas uživa u milionima, a nekada brala kukuruz: Sofija o detinjstvu i čekanju u redovima - "Budili su nas u 6 ujutru"

Mondo 31.03.2021
Atraktivna mankenka i verenica Luke Jovića otkriva da joj nijedan posao nije bio težak. Atraktivna mankenka i verenica Luke Jovića otkriva da joj nijedan posao nije bio težak Sofija Milošević je jedna od najlepših i najuspešnijih srpskih manekenki, koja… »
Sofija Milošević iskreno o teškom detinjstvu i odrastanju bez oca

Sofija Milošević iskreno o teškom detinjstvu i odrastanju bez oca

Vesti online 31.03.2021
Manekenka Sofija Milošević danas uživa u luksuzu i raskošu. Ona danas ima uspešnog supruga, a takođe i svoj privatni biznis, nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svet donela dečaka, Sofijin život nikako nije bio med i mleko. Odrasla je bez oca, koji… »
"Prodala sam Roleks i kupila stan, živela sam na parčetu pice od 1 €" Sofija iznela detalje iz prošlosti - Čekali smo u redu…

"Prodala sam Roleks i kupila stan, živela sam na parčetu pice od 1 €" Sofija iznela detalje iz prošlosti - Čekali smo u redu…

Blic 31.03.2021
Manekenka Sofija Milošević nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svet donela dečaka Alekseja. Uživa u ljubavi sa jednim od najuspešnijih fudbalera Lukom Jovićem, a njen život nekada nije bio med i mleko. Sofija je, naime, odrasla bez oca, koji je… »

Vesti dana »

Danas promenljivo oblačno vreme

Danas promenljivo oblačno vreme

Glas Zaječara pre 3 satajoš 21 povezana
Nepromenjena cena goriva

Nepromenjena cena goriva

Vesti online pre 16 minutajoš 15 povezanih
Srbija traga za novim izvorima energije

Srbija traga za novim izvorima energije

Vesti online pre 3 satajoš 14 povezanih
Objavljene cene goriva koje će važiti do sledećeg petka

Objavljene cene goriva koje će važiti do sledećeg petka