Povezane vesti
Upis prvaka počinje u četvrtak, pojednostavljena procedura prijave preko eUprave
Moj Novi Sad 31.03.2021
Sutra zvanično počinje upis prvaka i trajaće do 31. maja ove godine. Roditeljima, odnosno starateljima dece koja su stasala za polazak u školu, olakšan je postupak upisa tako što je omogućeno elektronsko zakazivanje termina za testiranje na portalu… »
Sutra počinje upis prvaka, Ružić: Roditelji ne moraju da sakupljaju dokumentaciju, to radi škola
Telegraf 31.03.2021
Upis učenika traje do 31. maja, s tim da škole mogu da vrše upis i posle tog datuma. Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2021/2022. godinu počinje sutra, u četvrtak, 1. aprila 2021. godine. Roditelji i ove godine mogu elektronskim putem da… »
Od sutra počinje upis prvaka (AUDIO)
RTV 31.03.2021
NOVI SAD - Sutra zvanično počinje upis prvaka i trajaće do 31. maja ove godine. Roditeljima, odnosno starateljima dece koja su stasala za polazak u školu, olakšan je postupak upisa tako što je omogućeno elektronsko zakazivanje termina za testiranje na… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policijski major Katarina Petrović: Ne želim da živim uplašena kao miš, neću odustati od svog posla
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 15 minutajoš 2 povezane