Povezane vesti
Kulićeva otkrila prave razloge nervnog rastrojstva i skandaloznog poteza!
Vesti online 31.03.2021
Miljana Kulić je konačno stigla u radio “Amneziju”, kako bi pričala o “prokletstvu petog mesta” i teretu koji je nastao nakon toga. – Ja sam ušla u “Zadrugu 1” trudna, hvala produkciji što se brinula o meni. Moji roditelji nisu bili za to, ali ja nisam… »
Miljana otkrila zašto se ošišala na ćelavo: "Kažu mi da sam kao Britni Spirs, ne znam ko je to"
Mondo 31.03.2021
Progovorila i o kiretaži. Progovorila i o kiretaži. Učesnica Zadruge Miljana Kulić nedavno je sve šokirala kada je odlučila da se ošiša na ćelavo. Ona je sada ispričala da su joj rekli da je ko Britni Spirs, koja je pre nekoliko godina šokirala svet kada… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana