Povezane vesti
Sloba me je pitao "da li ovo Vredi?" Toma Fila otkrio kakav savet je u noći hapšenja od njega tražio Milošević (video)
Srbija danas 31.03.2021
Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević uhapšen je 1. aprila pre 20 godina, a advokat Toma Fila koji je tada bio u njegovoj pratnji govorio je kako je sve to izgledalo. Prvog aprila negde oko 5 sati ujutru Slobodan Milošević u… »
Slobina ćerka je pucala na mene: Čeda otkrio šta se stvarno desilo u noći kada je hapsio Miloševića (video)
Srbija danas 31.03.2021
Jovqanović je naglasio da je u CZ-u tražio sam da se prema Miloševiću ponašaju kao prema čoveku koji je bio predsednik zemlje. U četvrtak,1. aprila navršava se 20 godina od hapšenja nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana… »
Gde je Srbija 20 godina posle hapšenja Slobodana Miloševića?
WDR 31.03.2021
Zorka Đukanović, Beograd 1. aprila 2001. uhapšen je bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević, osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja. Hapšenje je započeto 30. marta, a okončano nakon dva dana, posle sedmočasovnih… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 58 minutajoš 36 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 7 satijoš 1 povezana
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 1 satjoš 24 povezane