Povezane vesti
Mališić o vladavini Miloševića: Ništa nismo naučili ni posle 20 godina
N1 Info 01.04.2021
Urednica u nedeljniku NIN Vesna Mališić ocenila je u emisiji N1 Studio Live da je kod građana Srbije "iščileo ceo sadržaj užasa koji smo doživeli pod Slobodanom Miloševićem" i da se on "nekako romantizuje". "Čini mi se da smo zaboravili šta je sve stalo… »
Privatni život Marije Milošević: Raskinula je skoro sa dečkom, ali ne živi sama! Evo ko joj pravi društvo i kako izgleda
Mondo 01.04.2021
Zatvorila se u kuću i promenila broj zbog serije, a njen prijatelj kaže da je lepša nego ikad. Zatvorila se u kuću i promenila broj zbog serije, a njen prijatelj kaže da je lepša nego ikad. Emitovanje serije "Porodica" koja prati dešavanja u vili "Mir"… »
Marija Milošević je pucala Na mene! Čeda Jovanović do detalja opisao kobnu noć u vili "Mir"!
Pravda 01.04.2021
Porodica Milošević-Marković poslednji put je na slobodi bila na okupu u noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine, kada je nekadašnji predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević uhapšen. Te noći, u vilu “Mir” na Dedinju ušao je Čedomir Jovanović… »
"Novosti" ispred kuće Marije Milošević: Ćerka bivšeg predsednika se zatvorila - evo šta se dešava na Cetinju
Večernje novosti 01.04.2021
SPUŠTENE roletne, zaključana kapija, lavež pasa dočekali su nas juče na prilazu kući na Cetinju (na slici) u kojoj stanuje Marija Milošević, ćerka Slobodana Miloševića. Uzalud smo pokušali da zakucamo na njena vrata, čujemo šta ona misli o seriji… »
Legija nudio pištolj slobi, da ga odmah ubije: Boro Drakulović, član obezbeđenja Slobodana Miloševića u vili "Mir"
Večernje novosti 01.04.2021
PRE ravno 20 godina, u vili "Mir" na Dedinju, uhapšen je Slobodan Milošević, nekadašnji predsednik Srbije i SRJ. NJegovo privođenje počelo je dva dana ranije, 30. marta, a jedan od neposrednih učesnika događaja bio je Boro Drakulović, heroj, invalid sa… »
Poslednja izjava Miloševića pred hapšenje: Javio se na telefon i rekao dve rečenice, par sati kasnije - iza rešetaka!
Mondo 01.04.2021
"Upravo pijem kafu sa mojim drugovima ovde i vrlo sam dobro... ", javio se Milošević iz Vile Mir, ali je uskoro bio iza rešetaka. "Upravo pijem kafu sa mojim drugovima ovde i vrlo sam dobro... ", javio se Milošević iz Vile Mir, ali je uskoro bio iza… »
Ekskluzivne fotografije: Ovako je izgledao upad u vilu "Mir" u kojoj je boravio Slobodan Milošević (foto)
Večernje novosti 31.03.2021
PRE tačno 20 godina, u noći 31. marta, bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije, Slobodan Milošević je uhapšen. Milošević je uhapšen u vili "Mir" u kojoj je nastavio da živi i nakon što je 6. otkobra priznao poraz na izborima, u ubeđenju da će se jednog… »
"Tragična mi je sudbina Marije Milošević": Ćerka Slobodana Miloševića je pucala na Čedomira Jovanovića u noći hapšenja - evo…
Blic 31.03.2021
Porodica Milošević-Marković poslednji put je na slobodi bila na okupu u noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine, kada je nekadašnji predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević uhapšen. Te noći, u vilu "Mir" na Dedinju ušao je Čedomir Jovanović… »
Detalj koji nije prikazan u seriji: Milošević se u noći kad je uhapšen javio medijima ovim rečima
POKOJNI bivši predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević dao je izjavu u petak 31. marta 2001. godine u kojoj je rekao da se ne plaši hapšenja. - Upravo pijem kafu sa mojim drugovima ovde i vrlo sam dobro. Gledam na sve ovo kao i svi građani Srbije… »
Oglasio se novinar koji je ranjen kada je hapšen sloba": Maskirani su iskočili iz džipa i zapucali
- U AKCIJI je ranjeno četvoro policajaca i jedan novinar - kaže Goran Petrović, načelnik Državne bezbednosti. Bila je to replika u epizodi mini-serije "Porodica", koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života Slobodana Miloševića s porodicom do… »
"Je l' znaš mog marka? On je sportista" Pogledajte scenu razgovora Miloševića i Jovanovića iz večerašnje epizode serije…
JEDNA od najzanimljivijih scena treće epizode serije "Porodica", koja će večeras biti emitovana, jeste ona u kojoj je prikazan prvi razgovor Slobodana Miloševića i Čedomira Jovanovića nakon što je Jovanović stigao u vilu "Mir" na Dedinju kako bi… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme u Srbiji: Sunce u većem delu zemlje, lokalno kiša i sneg
Insajder pre 47 minutajoš 17 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
Južne vesti pre 27 minutajoš 16 povezanih
Kina zabranjuje odlaganje kremiranih ostataka u 'stanovima za urne'
BBC News pre 23 minutajoš 4 povezane