Povezane vesti
Žestoko nakon meča: Hrvati eliminisali Engleze, oni posle nasrnuli na njih (video)
Večernje novosti 01.04.2021
MLADA reprezentacija Hrvatske izborila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva iako je poražena od Engleske 2:1. S obzirom da je u drugom sutsretu Portugal pobedio Švajcarsku 3:0, sa tri pobede osvojio je prvo mesto u grupi, a "vatrenima" je za… »
Selektor makedonije nakon pobede: ‘Žena mi je u bolnici, oni su mi obećali pobedu, mogu samo da zaplačem!’
Hot sport 01.04.2021
Neverovatno emotivna noć za sve u Severnoj Makedoniji! Severna Makedonija je sa 1:2 savladala Nemačku u sred Nemačke! Heroji ove pobede su bili preiskusni Goran Pandev i Elmas, dok je jedini gol na meču za domaćina postigao sa bele tačke Gundogan… »
Hrvati postaju fudbalska sila: Izbacili Englesku i otišli u četvrtfinale EP, usledila tuča i slomljen nos! /video/
Sportal blic 01.04.2021
izgubila je u utakmici 3. kola grupe D od rezultatom 2:1, ali je prvi put u istoriji prošla u četvrtfinale , a na kraju meča je nastao nezapamćen haos. Hrvatskoj je za plasman među osam najboljih selekcija u Evropi bio dovoljan i minimalan poraz, a dalje… »
“Supruga mi u bolnici, a ja sam pobedio Nemačku, ostaje da zaplačem”
Vesti online 01.04.2021
Selektor fudbalske reprezentacije Severne Makedonije Igor Angelovski posle pobede nad Nemačkom od 2:1 je nacionalni heroj u toj zemlji. Prvo je Makedonce odveo na Evropsko prvenstvo, uz to, sada je izborio i voeliku pobedu, a sve to, dok je imao… »
Pobedio Nemce za suprugu u bolnici: Ostaje da zaplačem
Nova 01.04.2021
Selektor Severne Makedonije Igor Angelovski heroj je pobede nad Nemačkom sa 2:1 u Duizburgu, tim je vodio uprkos porodičnim problemima. Makedonci “pucaju” od samopouzdanja, igraće Evropsko prvenstvo prvi put u istoriji, a sada su održali čas Nemcima… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 1 satjoš 31 povezana
Rajt: SAD će osloboditi 172 miliona barela nafte iz strateških rezervi, bez tranzita naftnih tankera kroz Ormuski moreuz
RTV pre 41 minutajoš 57 povezanih
EU ne vidi neposredne rizike po bezbednost snabdevanja naftom zbog rata sa Iranom
RTV pre 26 minutajoš 43 povezane
U ovom delu Srbije već se namračilo: Evo gde se tokom popodneva očekuju pljuskovi
Telegraf pre 20 minutajoš 30 povezanih