Повезане вести

Жестоко након меча: Хрвати елиминисали Енглезе, они после насрнули на њих (видео)

Жестоко након меча: Хрвати елиминисали Енглезе, они после насрнули на њих (видео)

Вечерње новости 01.04.2021
МЛАДА репрезентација Хрватске изборила је пласман у четвртфинале Европског првенства иако је поражена од Енглеске 2:1. С обзиром да је у другом сутсрету Португал победио Швајцарску 3:0, са три победе освојио је прво место у… »
Селектор македоније након победе: ‘Жена ми је у болници, они су ми обећали победу, могу само да заплачем!’

Селектор македоније након победе: ‘Жена ми је у болници, они су ми обећали победу, могу само да заплачем!’

Хот спорт 01.04.2021
Невероватно емотивна ноћ за све у Северној Македонији! Северна Македонија је са 1:2 савладала Немачку у сред Немачке! Хероји ове победе су били преискусни Горан Пандев и Елмас, док је једини гол на мечу за домаћина постигао са… »
Хрвати постају фудбалска сила: Избацили Енглеску и отишли у четвртфинале ЕП, уследила туча и сломљен нос! /видео/

Хрвати постају фудбалска сила: Избацили Енглеску и отишли у четвртфинале ЕП, уследила туча и сломљен нос! /видео/

Спортал блиц 01.04.2021
изгубила је у утакмици 3. кола групе Д од резултатом 2:1, али је први пут у историји прошла у четвртфинале , а на крају меча је настао незапамћен хаос. Хрватској је за пласман међу осам најбољих селекција у Европи био довољан и… »
“Супруга ми у болници, а ја сам победио Немачку, остаје да заплачем”

“Супруга ми у болници, а ја сам победио Немачку, остаје да заплачем”

Вести онлине 01.04.2021
Селектор фудбалске репрезентације Северне Македоније Игор Ангеловски после победе над Немачком од 2:1 је национални херој у тој земљи. Прво је Македонце одвео на Европско првенство, уз то, сада је изборио и воелику победу, а све… »
Победио Немце за супругу у болници: Остаје да заплачем

Победио Немце за супругу у болници: Остаје да заплачем

Нова 01.04.2021
Селектор Северне Македоније Игор Ангеловски херој је победе над Немачком са 2:1 у Дуизбургу, тим је водио упркос породичним проблемима. Македонци “пуцају” од самопоуздања, играће Европско првенство први пут у историји, а сада су… »

Вести дана »