Povezane vesti

"Ljubio sam se sa lauševićem 7 minuta": Šok u studiju, Mima Karadžić: "Ne mogu reći da nisam ništa osećao"

"Ljubio sam se sa lauševićem 7 minuta": Šok u studiju, Mima Karadžić: "Ne mogu reći da nisam ništa osećao"

Blic 01.04.2021
Proteklog utorka u emisiji "Amidži šou" gosti su bili Mirjana Karanović, Mima Karadžić, Tijana Marković, Milan Marić i reditelj i scenarista Bojan Vuletić. Tom prilikom Mima je otkrio detalj o sebi koji je iznenadio, ali i nasmejao mnoge u studiju. U… »
Ljubio sam se sa Lauševićem 7 minuta! Mima Karadžić šokirao sve u studiju - "Ne mogu reći da nisam ništa osećao"

Ljubio sam se sa Lauševićem 7 minuta! Mima Karadžić šokirao sve u studiju - "Ne mogu reći da nisam ništa osećao"

Mondo 01.04.2021
Bilo je davno, ali nezaboravno... Bilo je davno, ali nezaboravno... Glumac Mima Karadžić trenutno igra u seriji "Porodica" koju do petka gledamo na RTS-u i Superstar TV-u, a u svojoj bogatoj karijeri ima niz dogodovština. Jedna od njih je i scena sa… »
Bio je mlad: Mima Karadžić se ljubio sa Žarkom Lauševićem čak 7 minuta! (video)

Bio je mlad: Mima Karadžić se ljubio sa Žarkom Lauševićem čak 7 minuta! (video)

Večernje novosti 31.03.2021
MIMU Karadžić je dao zanimljiv odgovor u jednoj emisiji. NJega su pitali da li bi radije pristao da igra homoseksualca ili ženu “ful” doteranu. Glumac je nakon komentarisanja popularne serije “Porodica”, gde igra generala Pavkovića otkrio da se već… »

Vesti dana »