Повезане вести

"Љубио сам се са лаушевићем 7 минута": Шок у студију, Мима Караџић: "Не могу рећи да нисам ништа осећао"

"Љубио сам се са лаушевићем 7 минута": Шок у студију, Мима Караџић: "Не могу рећи да нисам ништа осећао"

Блиц 01.04.2021
Протеклог уторка у емисији "Амиџи шоу" гости су били Мирјана Карановић, Мима Караџић, Тијана Марковић, Милан Марић и редитељ и сценариста Бојан Вулетић. Том приликом Мима је открио детаљ о себи који је изненадио, али и… »
Љубио сам се са Лаушевићем 7 минута! Мима Караџић шокирао све у студију - "Не могу рећи да нисам ништа осећао"

Љубио сам се са Лаушевићем 7 минута! Мима Караџић шокирао све у студију - "Не могу рећи да нисам ништа осећао"

Мондо 01.04.2021
Било је давно, али незаборавно... Било је давно, али незаборавно... Глумац Мима Караџић тренутно игра у серији "Породица" коју до петка гледамо на РТС-у и Суперстар ТВ-у, а у својој богатој каријери има низ догодовштина. Једна… »
Био је млад: Мима Караџић се љубио са Жарком Лаушевићем чак 7 минута! (видео)

Био је млад: Мима Караџић се љубио са Жарком Лаушевићем чак 7 минута! (видео)

Вечерње новости 31.03.2021
МИМУ Караџић је дао занимљив одговор у једној емисији. Њега су питали да ли би радије пристао да игра хомосексуалца или жену “фул” дотерану. Глумац је након коментарисања популарне серије “Породица”, где игра генерала… »

Вести дана »