Повезане вести

"Рећи ћу Новаку 'хвала', али ја не желим да се борим за то!" Познати тенисер приредио шок у "белом спорту", а већ због пара…

"Рећи ћу Новаку 'хвала', али ја не желим да се борим за то!" Познати тенисер приредио шок у "белом спорту", а већ због пара…

Спортал блиц 01.04.2021
Познати тенисер Александар Бублик шокирао је тениски свет изјавом о новцу у "белом спорту" и раду . Тениски синдикат који је Новак Ђоковић основао након сукоба за АТП, ПТПА, помаже слабије рангиране тенисере и омогућава им… »
„Захвалићу се Новаку ако повећа новчане награде, али…“

„Захвалићу се Новаку ако повећа новчане награде, али…“

Н1 Инфо 01.04.2021
Казахстански тенисер Александар Бублик изјавио је да нема намеру да се придружи Асоцијацији професионалних тенисера (ПТПА), али да ће захвалити њеном оснивачу Новаку Ђоковићу уколико успе да се избори за веће наградне фондове… »
Шокантна изјава тенисера: ‘Кад ми обезбеди више пара, бићу на Новаковој страни!’

Шокантна изјава тенисера: ‘Кад ми обезбеди више пара, бићу на Новаковој страни!’

Хот спорт 01.04.2021
Занимљива изјава Бублика! Већ неко време се води рат између АТП-а и ПТПА који су основали Новак Ђоковић и Васек Поспишил. Ево шта је рекао Александер Бублик. ‘Погледао сам видео на ком је Васек Поспишил покушао да тужи АТП или… »
Нека се Новак бори за моја права, ја нећу? Чудна логика казахстанског тенисера

Нека се Новак бори за моја права, ја нећу? Чудна логика казахстанског тенисера

Вечерње новости 01.04.2021
КАЗАХСТАНСКИ тенисер Александер Бублик нема ништа против да му Новак Ђоковић и Васек Поспишил преко новог удружења ПТПА издејствују веће награде са турнира, али му не пада на памет да се прикључи Асоцијацији професионалних… »
“Кад ми Ђоковић буде средио више новца, добиће ‘хвала’ од мене”

“Кад ми Ђоковић буде средио више новца, добиће ‘хвала’ од мене”

Вести онлине 01.04.2021
Казахстански тенисер Александер Бублик је елиминисан у четвртфиналу турнира у Мајамију, а после пораза од Јаника Синера је прокоментарисао однос АТП и ПТПА. Наравно, ПТПА је организација коју су основали Новак Ђоковић и Васек… »
Новак ће од мене добити "хвала" када нам буде средио више новца: Ђоковићев противник шокирао изјавом!

Новак ће од мене добити "хвала" када нам буде средио више новца: Ђоковићев противник шокирао изјавом!

Мондо 01.04.2021
Одговара му што се бори за боље услове, али није уз њега... Одговара му што се бори за боље услове, али није уз њега... Новак Ђоковић је због сукоба са АТП основао нови синдикат тенисера (ПТПА) који се бори да играчи имају… »

Вести дана »