Povezane vesti
Goca Božinovska ŽESTOKO ODBRUSILA snajki! Rodićeva u ŠOKU!
Svet & Skandal 01.04.2021
Pevačica Goca Božinovska uskoro će postati baka budući da je izabranica njenog sina Mirka Šijana, Bojana Rodić, u drugom stanju. S obzirom na to da se Bojana već preselila u Gocinu kuću, pevačica joj je tom prilikom dala savet zlata vredan. Објава коју… »
Da se odmah zna ko je gazdarica! Goca Božinovska otkrila šta je prvo rekla Bojani kada joj se uselila u kuću!
Mondo 01.04.2021
Uskoro će joj biti buduća snajka. Uskoro će joj biti buduća snajka. Pevačica Goca Božinovska uskoro će postati baka budući da će njen sin Mirko Šijan dobiti prvo dete sa Bojanom Rodić. Buduća snajka se odavno doselila kod Goce u kuću, a pevačica je… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 1 satjoš 32 povezane

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih