Povezane vesti
Dragani Mitar DEMOLIRALI auto! Bivša zadrugarka IZGORELA od besa!
Svet & Skandal 01.04.2021
Bivša učesnica zadruge Dragana Mitar požalila se svojim pratiocima na Instagramu da joj je neko uništio skupoceni automobil. Naime, Dragana je na pomenutoj društvenoj mreži istakla da nema potrebe za ovakvim stvarima i da se sve može srediti. –Nema… »
Dragani Mitar uništili automobil vredan: 30.000 € Šokirana zatečenim prizorom: "Čemu tolika zloba?!"
Blic 01.04.2021
Bivša modelsica i učesnica "Zadruge" Dragana Mitar požalila se na Instagramu da su joj, za sada, nepoznati počinioci uništili auto. - Nema potrebe da mi uništavate auto, sve se da popraviti, ne znam čemu potreba za takvim stvarima, mene to ne može da… »
Vesti dana »

Zankov izabran za predsednika Skupštine Zaječara: Opozicija nastavila sa incidentima nakon bacanja dimne bombe
Euronews pre 17 minutajoš 26 povezanih

Ruski petrohemijski kompleks Salavat napadnut dronovima; požari u Harkovskoj oblasti posle masovnog udara
RTS pre 18 minutajoš 61 povezana

Kiša u četvrtak očekuje ove delove Srbije: Otkrivamo kada stiže zahlađenje, uz olujne udare košave
Telegraf pre 47 minutajoš 26 povezanih

Napadnuta flotila grete tunberg, dronovi pogodili 11 brodova! Aktivisti nose pomoć za Gazu i optužuju Izrael: "Koriste eksplozive i hemijske agense" prvi snimci
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih

"Pozicija Ukrajine se pogoršava svakim danom" Kremlj: Lavrov će Rubiju preneti prave informacije
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane