Повезане вести
Милица Дабовић се преселила у Тирану: Остварила сам сан
Нова 01.04.2021
Српска кошаркашица Милица Дабовић вратила се у Валону из Тиране, а то је потврдила поруком на Инстаграму. Ова кошаркашица игра на позицији плејмекера, а са нашом селекцијом је била првак Европе 2015. и трећепласирана на… »
Милица Дабовић потписала за клуб из Тиране! ‘Коначно сам остварила сан’ (фото)
Хот спорт 01.04.2021
Српска кошаркашица Милица Дабовић вратила се некадашњем клубу након епизоде у Брчком. Некадашња капитенка наше репрезентације са којом је била првак Европе 2015. и трећепласирана на Олимпијским играма 2016. поново је на терену… »
Милица Дабовић се вратила на терен, играће у Албанији (ФОТО)
Вести онлине 01.04.2021
Милица Дабовић (39), прослављена српска кошаркашица, легендарна капитенка репрезентације Србије, са којом је била првак Европе 2015. и освојила Олимпијску бронзу 2016. вратила се на терен. Она је своју последњу сезону одиграла… »
"Коначно сам остварила сан!" Милица Дабовић се преселила у тирану! Чувена кошаркашица решила да оде у Албанију /фото/
Спортал блиц 01.04.2021
Српска кошаркашица се вратила некадашњем клубу након епизоде у Брчком. Легендарна капитенка наше репрезентације са којом је била првак Европе 2015. и трећепласирана на Олимпијским играма 2016. поново је на терену. Дабовићева је… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 30 минутајош 27 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 40 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане