Povezane vesti

Milica Dabović se preselila u Tiranu: Ostvarila sam san

Milica Dabović se preselila u Tiranu: Ostvarila sam san

Nova 01.04.2021
Srpska košarkašica Milica Dabović vratila se u Valonu iz Tirane, a to je potvrdila porukom na Instagramu. Ova košarkašica igra na poziciji plejmekera, a sa našom selekcijom je bila prvak Evrope 2015. i trećeplasirana na Olimpijskim igrama 2016… »
Milica Dabović potpisala za klub iz Tirane! ‘Konačno sam ostvarila san’ (foto)

Milica Dabović potpisala za klub iz Tirane! ‘Konačno sam ostvarila san’ (foto)

Hot sport 01.04.2021
Srpska košarkašica Milica Dabović vratila se nekadašnjem klubu nakon epizode u Brčkom. Nekadašnja kapitenka naše reprezentacije sa kojom je bila prvak Evrope 2015. i trećeplasirana na Olimpijskim igrama 2016. ponovo je na terenu. Milica je… »
Milica Dabović se vratila na teren, igraće u Albaniji (FOTO)

Milica Dabović se vratila na teren, igraće u Albaniji (FOTO)

Vesti online 01.04.2021
Milica Dabović (39), proslavljena srpska košarkašica, legendarna kapitenka reprezentacije Srbije, sa kojom je bila prvak Evrope 2015. i osvojila Olimpijsku bronzu 2016. vratila se na teren. Ona je svoju poslednju sezonu odigrala pre dve godine u Valoni… »
"Konačno sam ostvarila san!" Milica Dabović se preselila u tiranu! Čuvena košarkašica rešila da ode u Albaniju /foto/

"Konačno sam ostvarila san!" Milica Dabović se preselila u tiranu! Čuvena košarkašica rešila da ode u Albaniju /foto/

Sportal blic 01.04.2021
Srpska košarkašica se vratila nekadašnjem klubu nakon epizode u Brčkom. Legendarna kapitenka naše reprezentacije sa kojom je bila prvak Evrope 2015. i trećeplasirana na Olimpijskim igrama 2016. ponovo je na terenu. Dabovićeva je pre dve godine… »

Vesti dana »