Повезане вести
Милица Дабовић се преселила у Тирану: Остварила сам сан
Нова 01.04.2021
Српска кошаркашица Милица Дабовић вратила се у Валону из Тиране, а то је потврдила поруком на Инстаграму. Ова кошаркашица игра на позицији плејмекера, а са нашом селекцијом је била првак Европе 2015. и трећепласирана на… »
Милица Дабовић потписала за клуб из Тиране! ‘Коначно сам остварила сан’ (фото)
Хот спорт 01.04.2021
Српска кошаркашица Милица Дабовић вратила се некадашњем клубу након епизоде у Брчком. Некадашња капитенка наше репрезентације са којом је била првак Европе 2015. и трећепласирана на Олимпијским играма 2016. поново је на терену… »
Милица Дабовић се вратила на терен, играће у Албанији (ФОТО)
Вести онлине 01.04.2021
Милица Дабовић (39), прослављена српска кошаркашица, легендарна капитенка репрезентације Србије, са којом је била првак Европе 2015. и освојила Олимпијску бронзу 2016. вратила се на терен. Она је своју последњу сезону одиграла… »
"Коначно сам остварила сан!" Милица Дабовић се преселила у тирану! Чувена кошаркашица решила да оде у Албанију /фото/
Спортал блиц 01.04.2021
Српска кошаркашица се вратила некадашњем клубу након епизоде у Брчком. Легендарна капитенка наше репрезентације са којом је била првак Европе 2015. и трећепласирана на Олимпијским играма 2016. поново је на терену. Дабовићева је… »
Вести дана »
Ландо Норис се огласио после друге узастопне победе: Још увек не размишља о борби за титулу, ево шта му је тренутни циљ!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
Звер на небу изнад Србије! Руски "Иљушин" за 4 дана избацио скоро 800 тона воде: Дачић објавио и снимак
Блиц пре 1 сатјош 39 повезаних
Ивана Шпановић и Ангелина Топић далеко од првих места на митингу Дијамантске лиге
Нова пре 3 сатајош 17 повезаних