Povezane vesti
Milica Dabović se preselila u Tiranu: Ostvarila sam san
Nova 01.04.2021
Srpska košarkašica Milica Dabović vratila se u Valonu iz Tirane, a to je potvrdila porukom na Instagramu. Ova košarkašica igra na poziciji plejmekera, a sa našom selekcijom je bila prvak Evrope 2015. i trećeplasirana na Olimpijskim igrama 2016… »
Milica Dabović potpisala za klub iz Tirane! ‘Konačno sam ostvarila san’ (foto)
Hot sport 01.04.2021
Srpska košarkašica Milica Dabović vratila se nekadašnjem klubu nakon epizode u Brčkom. Nekadašnja kapitenka naše reprezentacije sa kojom je bila prvak Evrope 2015. i trećeplasirana na Olimpijskim igrama 2016. ponovo je na terenu. Milica je… »
Milica Dabović se vratila na teren, igraće u Albaniji (FOTO)
Vesti online 01.04.2021
Milica Dabović (39), proslavljena srpska košarkašica, legendarna kapitenka reprezentacije Srbije, sa kojom je bila prvak Evrope 2015. i osvojila Olimpijsku bronzu 2016. vratila se na teren. Ona je svoju poslednju sezonu odigrala pre dve godine u Valoni… »
"Konačno sam ostvarila san!" Milica Dabović se preselila u tiranu! Čuvena košarkašica rešila da ode u Albaniju /foto/
Sportal blic 01.04.2021
Srpska košarkašica se vratila nekadašnjem klubu nakon epizode u Brčkom. Legendarna kapitenka naše reprezentacije sa kojom je bila prvak Evrope 2015. i trećeplasirana na Olimpijskim igrama 2016. ponovo je na terenu. Dabovićeva je pre dve godine… »
Vesti dana »
Istraživanja litijuma u Bogatiću: Vlast, opozicija i građani protiv, ali uz tenzije i nepoverenje (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Policija 'dovela u stanicu' osumnjičenu za napad na dekanku Filozofskog fakulteta u Nišu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 5 satijoš 34 povezane
Ministarstvo demantovalo da je otkazalo državnu proslavu Sretenja u Kragujevcu
Radio 021 pre 1 satjoš 60 povezanih