Povezane vesti
Kabinet premijerke odbio tri predloga Saveta, „nepodoban“ i profesor fakulteta
N1 Info 01.04.2021
Tri od pet predloga Saveta za borbu protiv korupcije za imenovanje svojih novih članova odbio je kabinet predsednice Vlade Ane Brnabić. Jedan od trojice odbijenih kandidata, profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić, kaže da obrazloženje… »
Radonjić: Za Vladu Srbije sam politički nepodoban
Danas 01.04.2021
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je danas da obrazloženje iz kabineta predsednice Vlade Srbije, kojim se odbija njegovo članstvo u Savetu za borbu protiv korupcije, predstavlja potvrdu da je „politički nepodoban“… »
Radonjić: Vladi sam „politički nepodoban“ za Savet za borbu protiv korupcije
N1 Info 01.04.2021
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je danas da obrazloženje iz kabineta predsednice Vlade Srbije, kojim se odbija njegovo članstvo u Savetu za borbu protiv korupcije, predstavlja potvrdu da je „politički nepodoban“… »
Podobni za struku, nepodobni za vlast
Danas 01.04.2021
Kabinet predsednice Vlade procenjuje ko treba da bude član Saveta za borbu protiv korupcije Savet za borbu protiv korupcije smatra da su profesori Ognjen Radonjić i Vladimir Obradović, kao i finansijski stručnjak Milovan Protić renomirani stručnjaci… »
Vesti dana »
Advokatica: Privedeni posle skupa na Slaviji upućeni na prekršajne postupke
Newsmax Balkans pre 13 satijoš 18 povezanih
Furnije: Došli smo do pobede uz istrajnost, čvrstinu i zajedništvo
Radio sto plus pre 1 danjoš 32 povezane
Novakov preokret protiv Francuza – za novi rekord i drugo kolo Rolan Garosa
Sputnik pre 1 danjoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 7 satijoš 25 povezanih
Teheran podigao tenzije: "Upravljanje Ormuskim moreuzom naše legalno pravo"
Blic pre 3 satajoš 47 povezanih